Njoftime

“Java e së Drejtës”

Në datat 21-25 Qershor 2021, NJKSHMJ e Fakultetit të Drejtësisë, në bashkëpunim me qendrën “Klinika Ligjore Wisdom”, në kuadër të zhvillimit të mëtejshmëm të veprimtarive kërkimore-shkencore të Fakultetit do të organizojnë aktivitetin 1 javor me temë “Java e së Drejtës”. Në këtë aktivitet ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom” ,organizon leksion të hapur on-line me temë: “Shëndeti mendor gjatë dhe post-COVID”, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Dr. Arjana Rreli.Na ndiqni ditën e enjte datë 17.06. 2021 ora 15:...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Departamenti i Ekonomisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom”,organizon leksion të hapur on-line me temë: “Ecuria e sistemi bankar Post Covid-19”, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Elsa Nika Eksperte e Sistemit Bankar. Na ndiqni ditën e enjte datë 17.06. ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom” ,organizon leksion të hapur on-line me temë: “E ardhmja e fëmijëve në botën post-COVID”, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Denata Toçe Psikologe.Na ndiqni ditën e mërkurë datë 16.06. 2021 ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Departamenti i Ekonomisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom”,organizon leksion të hapur on-line me temë: “Sfidat e ekonomisë dhe stabilitetit financiar, Post-Covid 19 ", ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Prof.Dr. Halit Xhafa.Na ndiqni ditën e ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Departamenti i Ekonomisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom”,organizon leksion të hapur on-line me temë: "Impakti i Covid 19 në veprimtarinë e auditimit të brendshëm", ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Albana Gjinopulli,Eksperte e Auditimit të Brendshëm ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom” ,organizon leksion të hapur on-line me temë: “Mosha e tretë në periudhën post-COVID”, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Gëzim Tushi,Sociolog. Na ndiqni ditën e martë datë 15.06. 2021 ora ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom” ,organizon leksion të hapur on-line me temë: “Roli i psikologut në botën post-COVID”, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Dr.Valbona Treska, Presidente e Urdhrit të Psikologut. Na ndiqni ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Departamenti i Ekonomisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom” ,organizon leksion të hapur on-line me temë: “Ekonomia post-COVID 19”, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Dr.Fatma Jaupi. Na ndiqni ditën e hënë datë 14.06. 2021 ora 10:00 në live stream ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Në Kolegjin Universitar "Wisdom" nis " JAVA DIALEKTIKE".Nga data 14 Qeshor deri më 17 Qeshor 2021 do të ketë leksione, diskutime, analiza dhe opinione të zhvilluara on-line nga Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në bashkëpunim me të ftuarit. Ju ftojmë të na ndiqni në live stream Facebook ...
Lexo Më Shumë...
Previous[ Page 2 of 21 ]Next