LISTA E APLIKANTEVE FITUES PER VITIN 2020-2021

Lista e plotë dhe renditja për raundin e parë të kandidatëve në Kolegjin Universitar "Wisdom" 

Klikoni ne linkun e me poshtem
https://wisdom.edu.al/lista-e-...