Të  gjithë  studentët dhe ish-studentët  e Kolegjit Universitar Wisdom që  po kërkojnë  një  punë dinamike , në kontakt të vazhdueshëm me klientë, që u pëlqen puna në terren si dhe kanë  aftësi të mira komunikuese e negociuese, mund të  aplikojnë  dhe të  jenë  pjesë e  CENTURY21 Expert, pjesë e rrjetit CENTURY21 Albania, marka lider në industrinë e pasurive të paluajtshme në Shqipëri!


Kualifikimet:
-Të ketë mbaruar studimet e larta ose të jetë  student në  një  nga degët e mëposhtme : Ekonomi, Drejtësi, Psikologji , Asistent I Pasurive të Paluajtshme , Asistent ligjor
-Njohje të gjuhëve të huaja
-Të njohë dhe përdorë Microsoft Office
-Korrektesë dhe aftësi për tu përshtatur me punën në grup
-Eksperienca e mëparshme në shitje përbën avantazh.


Dërgoni CV tuaj në adresën e mëposhtme:
e-mail: info@c21expert.al
Mobile: 00355 67 40 33 100
Adresa: CENTURY21 Expert, Rruga e Durrësit, Sheshi “Adem Jashari”, 1000, Tirane