(Mbi fillimin e Vitit Akademik 2020-2021 në Kolegjin Universitar Wisdom)

Të nderuar Profesorë dhe studentë, së pari ju uroj shëndet të plotë si dhe një vit të mbarë akademik ! Referuar urdhrit nr. 293 datë 29.09.2020, viti akademik në Kolegjin Universitar Wisdom do të fillojë më datë 02.11.2020. Proçesi mësimor do të zhvillohet vetëm në distancë dhe pa prezencë fizike për muajin Nëntor.Në vijim do të informoheni për orarin mësimor dhe klasat virtuale në të cilat duhet të jenë pjesë të gjithë studentët.Lutemi që angazhimi dhe pergjegjësia juaj në mbështetje të realizmit cilësor të procesit mësimor të jetë maksimale.Për çdo informacion më të detajuar mund të paraqiteni çdo ditë pranë ambjenteve të KU “Wisdom” .Duke ju uruar suksese !KU Wisdom.804People Reached56EngagementsBoost Post22You and 21 others4 SharesLikeCommentShare