Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon seminar online me temë: “Diritto e Giustiziaku kemi kënaqesie të kemi të ftuar” Prof. emeritus Sebastiano Tafaro Università degli Studi di Bari "Aldo Moro". Me pjesëmarrjen veçantë të: Prof. Arta Mandro (Balili) Shkolla e Magjistraturës, dhe Ph.D. Shpëtim Karakushi,Prokuroria e Tiranës
Na ndiqni ditën e mërkurë datë 3 Qershor 2020 në orën 17.00 në live stream facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar "WISDOM" .