Në zbatim të Urdhërit nr 190 datë 19.03.2020 “ Për mbylljen e institucioneve arsimore për parandalimin e përhapjes së COVID-19”
U vendos që institucionet arsimore do të vazhdojnë të jenë të mbyllura, deri më 03.04.2020.

Ju lutemi deri në datën 3 Prill 2020 të qëndroni në shtëpi duke ndjekur të gjitha udhëzimet zyrtare të institucioneve shtetërore 
FRIKE ASPAK, KUJDES PO!

Për çdo lajmërim do të informoheni nëpërmjet e-mail dhe Facebook/Instagram/Website.