Ftojmë studentët e Fakultetit të Drejtësisë të KOLEGJIT UNIVERSITAR WISDOM dhe studentët e fakulteteteve të tjera të universiteteve private dhe shtetërore të regjistrohen për kursin që do të zhvillohet me profesoreshën amerikane Elisabeth Munisouglu, Anëtare e Gjykatës Superiore të Los Angeles-USA nga data 15-27Mars,2020 në ambjentet e KOLEGJIT UNIVERSITAR WISDOM.

Afati fundit i rregjistrimit eshte 12 Mars, 2020