Njoftojmë të gjithë studentët nga universitete të ndryshme private dhe publike që morën pjesë në workshop e zhvilluar në Tiranë,më datë 17 Janar 2020 në kuadër të projektit Erasmus + ‘Cultural Studies in Business’ të tërheqin çertefikatat e tyre pranë Zyrës së Karrierës në Kolegjin Universitar Wisdom.