Klinika psikologjike “Urtësia” pranë Kolegjit Universitar Wisdom organizon ditën e premte datë 29 Mars,ora 17:00 në platformën “Zoom” leksionin e hapur me temë “Intervista dhe vlerësimi klinik”. Leksioni do të drejtohet nga psikologu klinik Ilir Havolli i cili është njëkohësisht edhe Kryetar i Shoqatës së Psikologëve të Kosovës. Të gjithë të interesuarit mund ta ndjekin këtë leksion përmes linkut Meeting">https://zoom.us/j/91291120813?... ID912 9112 0813Passcode 875815