Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar "Wisdom" organizon leksionin e hapur online:
"Democrazia e Respublica
Libertas e Leges"

Kemi nderin dhe kënaqësinë të kemi të ftuar:
- Prof. emeritus Sebastiano Tafaro Università degli Studi di Bari "Aldo Moro"
- Prof. emeritus Kudret Çela Univ. Tiranës (në pension)
- Prof. Dr. Altin Shegani Ph.D. Univ. Tiranës
- Prof. Arta Mandro (Balili) Shkolla e Magjistraturës
- Prof. Dr. Aurela Anastasi Univ. Tiranës
- Ph.D. Shpëtim Karakushi Prokuroria Tiranës
- Ph.D. MA. Irvin Faniko K.U. Wisdom

Na ndiqni live ditën e mërkurë në orën 12.00