Thirrje per Aplikim ne kuader te projektit "Erasmus+ KA107 scholarships for Student Mobility, Teaching Staff mobility and Training Staff mobility", me Universitetin e Split ne Kroaci, per stafin akademik dhe studentet e Fakultetit te Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore, Departamenti i Ekonomise si dhe Fakultetit te Drejtesise te Kolegjit Universitar Wisdom. Me poshte gjeni linkun me kriteret e aplikimit si dhe dokumentacionin perkates.

Aplikimet">http://www.unist.hr/en/interna...
do te dergohen ne adresen e e-mailit : erasmus@unist.hr ; ana.marinovic@unist.hr