NJOFTIM


Njoftohen të gjithë studentët e KU Wisdom se sezoni i provimeve të verës fillon në 28 Qershor deri më 22 Korrik .

Datat janë të afishuara në ambjentet e KU Wisdom dhe u janë dërguar në email të gjithë studentëve.


Sekretaria,

Kolegji Universitar Wisdom