Njoftime

LEKSION ONLINE

Kolegji Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë: " Tirana 100 vjet kryeqytet "Kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Historianin,Drejtor i Arkivit Qendror te FA ne Ministrine e Mbrojtjes Prof.Asoc.Dr.Teki Kurti dhe Historianin Prof.Asoc.Dr. Çlirim Duro.Na ndiqni ditën e enjte, datë 28 Maj ...
Lexo Më Shumë...

LEKSION ONLINE

Kolegji Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë: " Drejtoria e shërbimeve të transportit rrugor dhe problematikat nga Covid-19" Kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Z.Kreshnik Tërnova AV, MPH, LL.M Drejtorin Rajonal të Shërbimeve të Transportit Rrugor, Durrës .Na ndiqni ditën e premte, ...
Lexo Më Shumë...

AKTIVITET

Departamenti i Psikologjisë Wisdom , Klinika Psikologjike Urtësia, Qendra e Shëndetit Mendor Prizren dhe Qendra “Inner life” organizojnë datë 22.05.2020 ora 10:00 Tryezë e Rrumbullakët: Shëndeti mendor në kohë pandemie. Me pjesëmarrjen e Prof.As. Naim Fanaj, Psikiatër, Drejtor i Qendrës së ...
Lexo Më Shumë...

PLANI I MASAVE ORGANIZATIVE DHE ADMINISTRATIVE PËR PËRFUNDIMIN E VITIT AKADEMIK 2019-2020

MASAT ORGANIZATIVE TE MARRA NGA FAKULTETET PER PERFUNDIMIN ME SUKSES TE VITIT AKADEMIK 2019-2020Të dy Fakultetet në KU “Wisdom” angazhohen në vijimin e procesit mësimor on line për mbylljen e planeve mësimore për çdo program studimi sipas kalendarit akademik, deri me datë 26 Qershor 2020. ...
Lexo Më Shumë...

RREGULLORE PER MARRJEN E MASAVE PER PARANDALIMIN E COVID-19

"PËR PËRCAKTIMIN E MASAVE PËR PARANDALIMIN DHE KUFIZIMIN E PËRHAPJES SE COVID-19, NE KOLEGJIN UNIVERSITAR "WISDOM"Bazuar në Urdhrin Nr.104, datë 30.04.2020, me numër Prot. 2501, datë 30.04.2020 të Ministrit të MASR-it, dhe në nenin 15, pika 3 të Statutit të Kolegjit Universitar “Wisdom”, Senati ...
Lexo Më Shumë...

LEKSION ONLINE

Kolegji Universitar “ Wisdom” organizon leksion online me temë: “ KËSHILLI I LARTË I PROKURORISË, ORGANIZIMI, FUNKSIONIMI DHE SFIDAT”Kemi kënaqësinë të ftojmë në këtë leksion Zv. Kryetar i Këshillit Lartë të Prokurorisë Z. Alfred Balla.Leksioni Online do të realizohet nëpërmjet aplikacionit zoom ...
Lexo Më Shumë...

KARTA E STUDENTIT

KARTA E STUDENTIT PER KOLEGJIN UNIVERSITARTë gjithë studentët e Kolegjit Universitar tashmë kanë mundësinë të pajisen me kartën e studentit.Karta e Studentit është mjeti nëpërmjet të cilit studentët përfitojnë mjaft avantazhe, tarifa të reduktuara dhe oferta të dedikuara, si nga institucionet ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM/LEKSION I HAPUR ONLINE

Qendra "Klinika Ligjore Wisdom" dhe Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar "WISDOM", ditën e shtunë 16 Maj 2020 ora 11:00 organizon: Leksion të Hapur Online me temë "Cov - 19 dhe ndikimi në sistemin gjyqësor Britanik" i ftuar, Gazetari i mirënjohur dhe Juristi në Britaninë e Madhe Z. Kujtim ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NJOFTIM I RËNDËSISHËMPLOTËSIMI I FORMULARIT A1 DHE A1ZNjoftojmë të gjithë kandidatët/aplikantët për studime bachelor/ose të integruar për vitin akademik 2020-2021 se duhet paraprakisht të plotësoni në gjimnazin tuaj formularin A1/A1Z.Plotësimi i formularëve nevojitet ta kryeni nga data 19 Maj deri ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM/KONFERENCE ONLINE

THIRRJE PER KONFERENCËN KOMBËTARE ONLINE"10 Maj Dita Kombëtare e Drejtësisë dhe Ofrimi i Shërbimeve Ligjore Në Kohë Pandemie".Qendra “Klinika Ligjore Wisdom” dhe Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar “Wisdom” organizojnë Konferencën Kombëtare Online me temë: "10 Maj Dita Kombetare e ...
Lexo Më Shumë...
[ Page 1 of 11 ]Next