Njoftime

NJOFTIM

Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon seminar online me temë:“Uomini e machinae nel mondo romano. Suggestioni e proiezioni. “ ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuarProf. Maria Casola, Università degli Studi di Bari "Aldo Moro".Na ndiqni ditën e martë 3 Korrik 2020, në orën ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE PRANË KU “WISDOM”PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021KU “ Wisdom”, hap sot në dt. 30.06.2020  konkurimin për vende të lira pune për personel akademik me kohë të plotë  në Fakultetin e Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore për vitin akademik 2020-2021 pranë: A. Departamentit të ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon “Tryezë të rrumbullakët “ me studentët e Departamentit të Psikologjisë, me temë: “Përjetime psikosociale të studentëve në kushtet e pandemisë”Na ndiqni ditën e mërkurë datë 1 Korrik ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NjoftimNjoftojme të gjithë studentet e vitit e tretë Bachelor, Master viti i dytë dhe Programet Profesionale viti i dytë, të paraqiten në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom” duke iu referuar datave të afishuara për lëndët përkatëse të sezonit.Të paraqiteni me ID dhe të keni shlyer detyrimet ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë:“ Il diritto dopo la catastrofe: equità e giustizia contrattuale al tempo del Covid_19 “ ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Prof. Laura Tafaro, Università degli Studi di Bari "Aldo Moro".Na ndiqni ditën e ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

KOLEGJI UNIVERSITAR “WISDOM” organizon takim me ALUMNI në platformen zoom.Takimi do të zhvillohet ditën e Hënë, datë 29 Qershor 2020, në orën 18.00.Ftojmë të gjithë ish studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom” të na bashkohen në këtë takim për të shkëmbyer eksperiencat e ndryshme që kanë pasur pas ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NJOFTIMNjoftojmë të gjithë maturantët se aplikimet "Matura Shtetërore" për formularët A1/A1Z për vitin 2020, do të kryhen nga data 19 Qershor 2020 deri në 23 Qershor 2020, ora 16.00.Zgjidh programin e duhur për ty:DrejtësiAdministrim BiznesiFinancë –BankëPsikologjiPrograme profesionale (2-vjecare)...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë: “ L'avvocato e la verità “ ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Avv. Vincenzo di Maggio- ex-presidente dell’ordine dei Avvocati di Taranto. Componente del: - Consiglio Nazionale Forense presso il Ministero ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon leksion të hapur online me temë: “Vleresimi psikosocial i projektit shkollor “ ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Prof. Dr. Erleta Mato Dekane e Kolegjit Universitetar ”Logos”....
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë: "Il ruolo della vittima del reato nei procedimenti innanzi all'International Criminal Court. Il principio nullum crimen sine lege nella giurisprudenza delle Corti penali internazionali" ku kemi kënaqësinë të ...
Lexo Më Shumë...
Previous[ Page 3 of 15 ]Next