Njoftime

NJOFTIM

NJOFTIMNjoftojme të diplomuarit, studentët e Fakultetit të Drejtësisë dhe Asistentit Juridik në Kolegjin Universitar "WISDOM" të marrin pjesë në webinarin "Jo vetëm Student! Por edhe Juriste dhe Qytetare Aktive", i cili do të zhvillohet ditën e premte 11 Dhjetor 2020 ora 10.00.Shënim: Për të ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NJOFTIMJu ftojmë të ndiqni një webinar (seminar online) në lidhje me se si ta strukturojmë biznesin dhe ta mbrojmë atë nga rrënimi, se si të prodhojmë dhe të rrisim të ardhurat. Ky webinar organizohet nga Shtëpia Botuese New Era Publications dhe webinarin do ta mbajë Andrea D'Agostini, i cili është ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Kolegji Universitar Wisdom njofton të gjithë stafin akademik dhe studentët se pas festave të 28-29 Nëntorit jemi gati të nisim përsëri mësimin.Stafi akademik në ambjentet e KU "WISDOM" dhe studentët në platformën TEAMS,sipas orarit.Shihemi në 1 Dhjetor!
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Klinika psikologjike "Urtësia" organizon trajnimin: "Zhvillimi psikosocial i fëmijës" me psikologen kliniciste Eva Filaj. Pas diplomimit të saj në Francë, Filaj punon dhe jep kontributin e saj në vendin tonë. Ky trajnim do të ishte me mjaft interes për të gjithë profesionistët të ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Trajnim në MENAXHIM PROJEKTESH/PROJECT MANAGEMENTOrganizohet nga Kolegji Universitar WisdomFillimi i Trajnimit 23 Nëntor 2020Kohëzgjatja 8 javë Ҫdo të Hënë, ora 17:30 – 20:30 Ҫmimi për trajnim 150 Euro Pjesëmarrësit do të pajisen me Ҫertifikatë"Dizain, zbatim dhe menaxhim i projektit - Baza" dhe "...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Klinika psikologjike "Urtësia" organizon trajnimin: "Hyrje në klinikën psikanalitike të neurozave" me psikologen kliniciste Eva Filaj. Pas diplomimit të saj në Francë, e orientuar drejt psikanalizës lakaniane, Filaj punon dhe jep kontributin e saj në vendin tonë. Trajnimi do të zhvillohet në datën ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Të dashur studentë,Ky vit akademik është një vit ndryshe, pasi zhvillohet në një situatë jo normale, në kushtet e pandemisë për shkak të përhapjes së virusit Covid-19. Kjo situatë na ka detyruar për të vazhduar procesin mësimor në rrethana të reja dhe të imponuara.Kolegji Universitar “Wisdom” dhe ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Të nderuar kolegë dhe studentë të Kolegjit Universitar Wisdom! Përmes këtij mesazhi dëshiroj të përcjell urimin tim për vitin  e ri akademik 2020-2021.  Eshtë padyshim një vit i pazakontë dhe tepër sfidues, gjatë të cilit do të hasim vështirësi nga më të ndryshmet, por ju siguroj se sëbashku do të ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

(Mbi fillimin e Vitit Akademik 2020-2021 në Kolegjin Universitar Wisdom)Të nderuar Profesorë dhe studentë, së pari ju uroj shëndet të plotë si dhe një vit të mbarë akademik ! Referuar urdhrit nr. 293 datë 29.09.2020, viti akademik në Kolegjin Universitar Wisdom do të fillojë më datë 02.11.2020. ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Trajnim në MENAXHIM PROJEKTESH/PROJECT MANAGEMENTOrganizohet nga Kolegji Universitar WisdomFillimi i Trajnimit 9 Nëntor 2020Kohëzgjatja 8 javë 9 Nëntor 2020 - 28 Dhjetor 2020 Ҫdo të Hënë, ora 17:30 – 20:30 Ҫmimi për trajnim 150 Euro Pjesëmarrësit do të pajisen me Ҫertifikatë"Dizain, zbatim dhe ...
Lexo Më Shumë...
Previous[ Page 2 of 18 ]Next