Kolegji Universitar Wisdom ju njoftojn se pezullohet mësimi per datat 26-27 Nentor 2019.
Ky vendim vjen prej disa tërmeteve të forta që kanë rënë dhe gjendjes së pazakontë të krijuar,për këtë arsye do të ndërpritet mësimi për datat 26-27 Nëntor në K U WISDOM.
Administrata e Universitetit në baze të legjislacionit në fuqi për sigurinë në mjediset publike,do të bëjë verifikimet ligjore të sigurisë.
Për shkak të festave të Nëntorit,mësimi do të rifillojë të Hënën e ardhshme datë 2 Dhjetor 2019.Kolegji Universitar WISDOM solidarizohet me cdo individ apo familje që është prekur nga kjo fatkeqësi natyrore.
Qendroni të sigurtë deri në një njoftim tjetër.Na ndiqni në komunikimet tona në Facebook,Instagram dhe Webpage.