Sot fillon Faza 1 e Regjistrimeve
 2-3 Shtator 2020

Të gjithë aplikantët, të cilët kanë kryer procesin e aplikimit në raundin e parë dhe janë shpallur fitues, mund të kryejnë procesin e regjistrimit, duke paraqitur dokumentacionin përkatës, në sekretaritë mësimore, në programin e studimit ku dëshirojnë të vazhdojnë studimet.

Zgjidhni në 10 preferencat tuaja Kolegjin Universitar “Wisdom” dhe siguroni vendin tuaj ne auditor.
Zgjidh programin e duhur për ty:
Drejtësi
Menaxhim Biznes
Financë-Bankë
Psikologji
Programe profesionale të larta (2 vjeçare)
Asistent Juridik
Agjent i pasurive të paluajtshme
Asistent social
Asistent administrativ
Ju mirëpresim!
 Për cdo informacion që ju nevojitet kontaktoni në:
 067 60 22 735
 04 22 000 63
 info@wisdom.edu.al
FACEBOOK: Kolegji Universitar “Wisdom” - Faqja Zyrtare
INSTAGRAM: @kolegjiuniversitarwisdom
 Adresa:
Rruga">www.wisdom.edu.al
Adresa:< a=""> “Medar Shtylla” (Komuna Parisit),Tiranë
Kolegji Universitar WISDOM
#KolegjiUniversitarWisdom
#LetWisdomGuide
#ZgjidhWISDOM
#Tiranë See Less

/a>