Sezoni i provimeve të mbarura është 21.09.2020 – 02.10.2020(Secili student që ka provime të mbartura, do të njoftohet nga sekretaria)Provimet e sezonit do të zhvillohen nga 05.10.2020 – 23.10.2020Më poshtë janë afishuar të gjitha datat dhe oraret e provimeve që do të zhvillohen për studentët e Departamentit të Psikologjisë.Ju lutem paraqituni ne ambjentet e KU Wisdom duke respektuar masat anti Covid19.(maska dhe dezifektantet jane te detyrueshme).