Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon leksion të hapur online me temë: “Vetӫvrasja nӫ adoleshencӫ” ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Prof.Asoc.Dr. Artemisi Shehu, Fakulteti i Shkencave Sociale,Universiteti i Tiranӫs
Gjithashtu pas Prof.Asoc.Dr Artemisi Sheh, kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Msc. Anxhela Peza, Psikologe klinike dhe kёshillimi Rezidenca Universitare Nr.1, e cila do të trajtojnë temën “Pedofilia incestuale” .
Na ndiqni ditën e mërkurë datë 10 Qershor 2020, ora 10.00 në live stream facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar "WISDOM".