"HISTORI SUKSESI NGA ISH-STUDENTI I KOLEGJIT UNIVERSITAR “ WISDOM “
“Profesionin që zgjedh duhet ta duash fort. Në të njëjtën kohë dhe me të njëjtën dashuri duhet të zgjedhësh edhe vendin ku do të arsimohesh. Kolegji Universitar “ WISDOM” ishte zgjedhja e cila në fund më rikonfirmoi edhe njëherë se kisha bërë zgjedhjen më të mirë mundshme”- shprehet ish-studenti i Drejtesise.Ish-studenti ka perfunduar studimet e ciklit te pare Bachelor ne Drejtesi pranë Kolegjit Universitetar “Wisdom “ përgjatë 2011-2012. Përgjatë studimit ka patur mundësinë të jetë pjesë e praktikave të organizuara nga K U “ Wisdom “ në kuadër të profesionit të tij të ardhshëm. Praktika të realizuara në drejtësi me të cilat K U “ Wisdom “ ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi. Ish- studenti jonë sot jeton në Londër, ku diploma e K U “ Wisdom “ është konvertuar duke u përshtatur lehtësisht me tregun e punës në Britaninë e Madhe (UK) .