Njoftohen studentët e Departamentit të Drejtësisë se sezoni I provimeve të dimrit është 22.02.2021 – 12.03.2021.Të gjithë studentët janë njoftuar nëpërmjet emailit personal për provimet dhe oraret.Datat e provimeve të sezonit të dimrit janë të afishuara edhe në ambjentet e KU Wisdom.Kolegji Universitar Wisdom