Kolegji Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë: " Tirana 100 vjet kryeqytet "Kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Historianin,Drejtor i Arkivit Qendror te FA ne Ministrine e Mbrojtjes Prof.Asoc.Dr.Teki Kurti dhe Historianin Prof.Asoc.Dr. Çlirim Duro.Na ndiqni ditën e enjte, datë 28 Maj 2020 në orën 17.00 në livestream facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar " Wisdom".