Më 25 Qershor 2021, NJKSHMJ e Fakultetit të Drejtësisë, në bashkëpunim me qendrën “Klinika Ligjore Wisdom”, në kuadër të zhvillimit të mëtejshmëm të veprimtarive kërkimore-shkencore të Fakultetit organizon leksion të hapur on-line me temë: “Përmbarimi dhe problematikat”,ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Altin LatifiPërmbarues gjyqësor me çertifikatë nr.5 dt.10.09.2010. Anëtar i Këshillit Drejtues të Dhomës Kombëtare të Përmbaruesve Gjyqësore Privatë.Na ndiqni ditën e premte datë 25.06. 2021 ora 11:00 në live stream Facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar “Wisdom”.LINKhttps://zoom.us/j/91085130919.... ID910 8513 0919Passcode 775138