Më 24 Qershor 2021, NJKSHMJ e Fakultetit të Drejtësisë, në bashkëpunim me qendrën “Klinika Ligjore Wisdom”, në kuadër të zhvillimit të mëtejshmëm të veprimtarive kërkimore-shkencore të Fakultetit organizon leksion të hapur on-line me temë: “ E drejta civile, rëndësia dhe lidhja e saj me degët e tjera të së drejtës”,ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Doc.Valentina Kondili.Na ndiqni ditën e enjte datë 24.06. 2021 ora 11:00 në live stream Facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar “Wisdom”.LINKhttps://zoom.us/j/91085130919.... ID910 8513 0919Passcode 775138