Më 22 Qershor 2021, NJKSHMJ e Fakultetit të Drejtësisë, në bashkëpunim me qendrën “Klinika Ligjore Wisdom”, në kuadër të zhvillimit të mëtejshmëm të veprimtarive kërkimore-shkencore të Fakultetit organizon leksion të hapur on-line me temë: Tema“Ndërmjtësimi,Institut i rëndësishëm për zgjidhjen e konflikteve dhe mosmarrëveshjeve”,ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Alban Duraj,Ndërmjetës për Zgjidhjen e Konflikteve dhe Mosmarrëveshjeve.Na ndiqni ditën e martë datë 22.06. 2021 ora 11:00 në live stream Facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar “Wisdom”.LINKhttps://zoom.us/j/91085130919.... ID910 8513 0919Passcode 775138