Departamenti i Ekonomisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom”,organizon leksion të hapur on-line me temë: “Sfidat e ekonomisë dhe stabilitetit financiar, Post-Covid 19 ", ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Prof.Dr. Halit Xhafa.Na ndiqni ditën e mërkurë datë 16.06. 2021 ora 12:00 në live stream Facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar “Wisdom”.LINK ne Zoomhttps://zoom.us/j/99547189172.... ID995 4718 9172Passcode 033515