Njoftohen studentët dhe pedagogët e Kolegjit Universitar “WISDOM” se ditën e martë, datë 28
Maj 2019, në orën 10.00, në sallën e konferencave, do të zhvillohet leksion i hapur me temë:
"Inteligjenca e Leonardo Da Vinçit" me Prof. Dr. Vincenzo Galatro,  personalitet i shquar në
fushën e psikologjisë.