Kolegji Universitar “WISDOM” do të zhvillojë një takim në ambasadën amerikane në kuadër të
programit “Meet America”.
Takimi do të zhvillohet më datë 15 Maj 2019, ora 10.30 në ambasadën amerikane. Pedagogët
dhe studentët e interesuar për të marrë pjesë në këtë takim mund të shkruajnë në adresën
karriera.wisdom@gmail.com
deri në datën 09 Maj, 2019.