Njoftime

Kolegji Universitar "WISDOM"

Kolegji Universitar "Wisdom", falenderon anëtarin e personelit akademik, Alban Duraj për ndihmën juridike falas që po i jep shoqërisë Shqiptare në keto ditë të vështira që po kalojmë!
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

{"text":"Të dashur studentë! Kolegji Universitar \"WISDOM\", uron të jeni mirë me shëndet!Në kushtet e mbylljes së Institucioneve të Arsimit të Lartë nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë për të parandaluar përhapjen e COVID -19, Ne, profesorët e Kolegjit Universitar \"Wisdom\" jemi të ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Në zbatim të Urdhërit nr 190 datë 19.03.2020 “ Për mbylljen e institucioneve arsimore për parandalimin e përhapjes së COVID-19”U vendos që institucionet arsimore do të vazhdojnë të jenë të mbyllura, deri më 03.04.2020.Ju lutemi deri në datën 3 Prill 2020 të qëndroni në shtëpi duke ndjekur të gjitha ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Në  përputhje me Urdhërin nr 135, datë 09.93.2020 “ Për mbylljen e institucioneve arsimore për parandalimin e përhapjes së COVID-19”U vendos që të mbyllen institucionet arsimore për periudhë dy javore, deri më 23 mars 2020. Urdhri hyn në fuqi duke filluar nga dita e sotme 09.03.2020 deri më 23.03....
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

"Kolegji Universitar Wisdom fton të gjithë studentët e programit Asistent social të marrin pjesë në workshop me temë " Nihma e shpejtë" që do të zhvillohet datë 10.03.2020 ora 9:00"
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Ftojmë studentët e Fakultetit të Drejtësisë të KOLEGJIT UNIVERSITAR WISDOM dhe studentët e fakulteteteve të tjera të universiteteve private dhe shtetërore të regjistrohen për kursin që do të zhvillohet me profesoreshën amerikane Elisabeth Munisouglu, Anëtare e Gjykatës Superiore të Los Angeles-...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit midis Kolegjit Universitar "WISDOM" dhe "AGRO & SOCIAL FUND", ftohen studentët dhe të diplomuarit në KU "WISDOM" të marrin pjesë në trajnimin me temë "STARTUP-ET E BIZNESEVE DHE FINANCIMI I TYRE". Trajnimi do të realizohet nga Lektore Dr. Vjollca Muçaj, ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Në kuadër të projektit Erasmus + KA2 ‘Cultural Studies in Business’ njoftojmë të gjithë studentët e KU ‘Wisdom’ por edhe studentë nga universitete te tjera si dhe persona jashtë KUW, se do të fillojnë rregjistrimet për lëndën ‘Studime Kulturore në Biznes’. Lënda do të jetë një ndërthurje e biznesit ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Më poshtë dëshirojmë t’ju përcjellim një informacion për të gjithë studentët e Kolegjit Universitar Wisdom lidhur me programin e bursave specifike të Universitetit të Klagenfurtit.Aplikimet për këtë program inovativ të bursave mund të dorëzohen deri më 1 Mars 2020.Aplikantë të të gjitha kombësive, ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Ftojmë të gjithë studentët e Kolegjit Universitar Wisdom të aplikojnë për tu bërë pjesë në Forumin Evropian Alpbach.Çdo vit, 700 talente të rinj nga më shumë se 100 vende u jepet një bursë për të marrë pjesë në Forumin Evropian Alpbach dhe u jepet mundësia unike për të diskutuar çështjet relevante ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Sherbimi Kombëtare për Rininë, me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit Sportit dhe Rinisë dhe Bashkise Tiranë, organizojnë për herë të parë Panairin “Youth Match - Work and Study 2020“ në datat 16, 17, 18 Prill 2020.Një format i tillë synon të nxisë dhe ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë studentët e bachelor dhe master dhe programeve me karakter profesional 2 vjecar të Kolegjit Universitar Wisdom se për të kryer pagesën e kartës së studentit duhet të paraqiten pranë bibliotekës nga ora 8:30-16:30 ose pranë sekretarisë nga ora 16:30-19:30.
Lexo Më Shumë...

SHPALLET NJOFTIM, PËR VEND TË LIRË PUNE PRANË KU “WISDOM”

Kolegji Universitar “ Wisdom”, hap sot në dt. 14.02.2020 konkurimin për1 (një) vend të lirë pune për personel akademik, organizuar nga: 1. Fakulteti iShkencave Ekonomike dhe Shoqërore semestri II- viti akademik 2019-2020, si vijon :Departamenti i Psikologjisë, kërkon të punësojë personel akademik(...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NJOFTIMTHIRRJE PËR PJESËMARRJE NËKONFERENCËN SHKENCORE KOMBËTARE:“E ardhmja e Europës dhe Kurrikula e Studimeve Kulturore në Biznes në kuadër të proçesit të Bolognës”“The future of Europe and the CSB Curricula in the Bologna Process”Në datat:19-20, Mars 2020VENDI:KOLEGJI UNIVERSITAR “WISDOM”Rruga “...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

KONFERENCË KOMBËTARETema: “Thyej Tabunë: Qarku Vicioz i Ceshtjeve te Shendetit Mendor dhe Dhuna Familjare në Shqipëri”Vendi / Kolegji Universitar “Wisdom”Data: 13 Shkurt 2020Ora / 10:30-13:00Organizatore : Shoqata “Në Dobi të Gruas Shqiptare”The Ballkanista/Alice TaylorPartner: Qendra “Klinika ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Në datën 22 Shkurt fillon kursi i formimit mbi standartet ISO9001-2015Siç është prezantuar dhe më parë nga ne si edhe në hapjen e vitit akademik në tetor 2019, në 22 Shkurt 2020 hapet kursi i ri i formimit mbi standartet ISO9001-2015, që do të zhvillohet nga DRC-CERT në bashkëpunim me Kolegjin ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

SEMINARNjKSHMJ në bashkëpunim me departamentet ne Fakultetin e Drejtësisë në kuadër të lëndës “E drejta romake “ organizojnë seminare për studentët. Tema“Roma dhe Mesdheu, Siguria dhe Lëvizshmëria; Res communes omnium në të drejtën romake”E ftuar : Prof. Maria Casola, Universitá degli Studi di ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Më datë 29.01.2020, ora 10.00, Departamenti i të Drejtës Private në Fakultetin e Drejtësisë, KUWisdom në bashkëpunim me CENTURY21 Expert, dhe Zyrën e Burimeve Njerëzore Karrierës dhe Jetës Studentore, organizon Workshop-in me temë: “Inspektimi, vlerësimi dhe procesi i listimit të një prone”Ftojmë ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

TRAJNIMNjësitë e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë të Kolegjit Universitar Wisdom në bashkëpunim me Qendrën "Klinika Ligjore Wisdom” do të realizojnë një trajnim me temë: "Huamarrje e Zgjuar dhe Kontratat me Institucionet e Microcreditit". E ftuar do të jetë Znj....
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë studentët nga universitete të ndryshme private dhe publike që morën pjesë në workshop e zhvilluar në Tiranë,më datë 17 Janar 2020 në kuadër të projektit Erasmus + ‘Cultural Studies in Business’ të tërheqin çertefikatat e tyre pranë Zyrës së Karrierës në Kolegjin Universitar ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

 Sezoni i provimeve të mbartura fillon në datën 03.02.2020 deri në datën 07.02.2020.Studentët të cilët kanë provime të mbartura duhet të paraqiten pranë sekretarisë mësimore për të kryer regjistrimin deri në datën 31.01.2020.Ju mirëpresim!
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

KOLEGJI UNIVERSITAR “WISDOM”REALIZON TRAJNIM PROFESIONAL PËR PROGAMET E STUDIMIT ME KARAKTER PROFESIONAL“Agjent i Pasurive të Paluajtshme” "Asistent Juridik" &” Asistent Administrativ”“Të njihemi me proçesin e Negocimit dhe Marketingut nëReal Estate”Trajnim me Z.Besard Rusi nga Remax InfinityNë ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Më datë 17-18 Janar 2020 KU Wisdom do të organizojë Transnational Meeting nr.4 në kuadër të projektit “Cultural Studies in Business” Erasmus +. Partnerët tanë nga Italia, Portugalia, Lituania, Maqedonia e Veriut dhe Kroacia do të mblidhen për të diskutuar lidhur me ecurinë e projektit dhe çështjet ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Fillojnë regjistrimet për kursin e formimit mbi standartet ISO9001-2015Më datë 8 janar 2020 fillojnë regjistrimet për kursin e formimit mbi standartet ISO9001-2015.Siç u prezantua dhe në hapjen e vitit akademik në tetor 2019, në 2020 hapet kursi i ri iformimit mbi standartet ISO9001-2015, që do të ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Rifillon mësimi në Kolegjin Universitar Wisdom!6 Janar 2020!Të dashur studentë të Kolegjit Universitar Wisdom ju informojmë se duke filluar nga data 6 Janar 2020,rifillon mësimi.Ju urojmë të gjithë studentëve suksese këtë vit të ri 2020.
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Në kuadër të programit të veprimtarive kryesore të Departamentit të së Drejtës Private në bashkëpunimin me Zyrën e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhëniet me Jashtë në kuader të implementimit të marrëveshjeve të bashkëpunimit për praktikat profesionale do të realizojë trajnimin profesional me temë: “Të ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PËR STUDENTЁT

Njoftojmë të gjithë studentët e Kolegjit Universitar Wisdom se dita e fundit e procesit mësimor për vitin 2019 do të jetë ditën e Premte më 20 Dhjetor. Pushimet zyrtare fillojnë në 23 Dhjetor 2019 - 5 Janar 2020.Mësimi rifillon më 6 Janar 2020.Stafi i K U WISDOM ju uron Gëzuar festat e fundvitit!
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Në datën 17 Dhjetor, 2019 , tek “Europe House” do të zhvillohet aktiviteti “Dita Kombëtare Informuese Erasmus+”, promovimi i Programit Erasmus+, nga Zyra Kombëtare Erasmus+ në bashkëpunim me Agjencinë Ekzekutive për Arsimin, Mediat dhe Kulturën në Bruksel.Takimi do të infromojë për mundësitë që ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NJOFTIMShoqata "Në Dobi Të Gruas Shqiptare" në kuadrin e nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit me Qendrën "Klinika Ligjore Wisdom" dhe Urdhërit të Psikologut për të ofruar:- konsulence juridike për plotësimin e formularëve të familjeve të cilat kanë pësuar dëme nga tërmeti i 26 Nëntori për ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njoftojmë se duke filluar nga nesër datë 5 Dhjetor 2019 e në vazhdim,i gjithë stafi akademik dhe administrativ nisin punë me orar të plotë.
Lexo Më Shumë...

SHPALLET NJOFTIM, PËR VEND TË LIRË PUNE PRANË KU “WISDOM”

SHPALLET NJOFTIM, PËR VEND TË LIRË PUNE PRANË KU “WISDOM” KU “ Wisdom”, hap sot në dt. 04.12.2019 konkurimin për 1 (një) vend të lirëpune për personel akademik organizuar nga Fakulteti i Shkencave Ekonomike dheShoqërore për vitin akademik 2019-2020, si vijon : Departamenti i Psikologjisë, kërkon të ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PËR STAFIN AKADEMIK DHE ADMINISTRATIV

Njoftojmë stafin akademik dhe administrativ (jo studentët) se duke filluar nga data 2 Dhjetor-6 Dhjetor 2019 duhet të paraqiten në ambjentet e Kolegjit Universitar Wisdom me orar të reduktuar,përkatesisht në 9.30-13.30.Urojmë qetësim të situates sa më shpejt.
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njoftojmë se në pamundësi të realizimit të takimit të organizuar për datën 27.11.2019 ,për shkak të situatave të krijuara nga tërmeti.Ky takim është shtyrë për tu realizuar në datën 3 Dhjetor 2019 ora 13.00, në sallën 3 të godinës A të KU WISDOM, do të jetë një takim me Znj. Lutjona Lula dhe Emi ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Kolegji Universitar Wisdom njofton të gjithë studentët se mësimi do të rifillojë në datën 9 Dhjetor 2019.
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PËR STAFIN AKADEMIK TË KOLEGJIT UNIVERSITAR WISDOM

Njoftojmë se në datë 4 dhe 5 Dhjetor 2019, ditën e mërkurë dhe të enjte, ora 11.30, salla 3, Godina A, do të zhvillohen workshop-e të organizuara nga Njësia e Kerkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë dhe Departamenti i Ekonomisë, me profesorin amerikan Ronald M. Nate, Ph.D Professor Economics ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PËR STUDENTËT E UNIVERSITETEVE PRIVATE DHE SHTETERORE

Njoftojmë se në dy javët në vazhdim,çdo ditë në ora 10.00-11.00,do të zhvillohen cikël leksionesh me temë “Principles of Microeconomics” të organizuara nga Njësia e Kerkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë dhe Departamenti i Ekonomisë së Kolegjit Universitar Wisdom, me profesorin amerikan ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PËR STAFIN AKADEMIK DHE ADMINISTRATIV

Njoftojmë stafin akademik dhe administrativ (jo studentët) se në ditën e Hënë 2 Dhjetor 2019 duhet të paraqiten në ambjentet e Kolegjit Universitar Wisdom me orar të reduktuar!Për çdo informacion lidhur me orarin do t’ju komunikohet në ditët në vijim.Urojmë qetësim të situates sa më shpejt.
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PËR STUDENTËT

Për shkak të ngjarjeve të fundit të shkaktuara nga lëkundjet njëpasnëshme të tërmetit , procesi mësimor vazhdon të jetë i pezulluar për të gjithë studentët e Kolegjit Universitar WISDOM, deri në një njoftim të dytë.Urojmë qetësim të situatës sa më shpejt.
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Kolegji Universitar Wisdom ju njoftojn se pezullohet mësimi per datat 26-27 Nentor 2019.Ky vendim vjen prej disa tërmeteve të forta që kanë rënë dhe gjendjes së pazakontë të krijuar,për këtë arsye do të ndërpritet mësimi për datat 26-27 Nëntor në K U WISDOM.Administrata e Universitetit në baze të ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njësia e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë në Fakultetin e Drejtësisë fton të gjithë studentët, pedagogët, kërkuesit shkencore të bëhen pjesë e Leksionit të hapur me temë: “Genocidi në Kosove” I ftuar akademiku nga Kosova për çështjet e ligjit dhe shtet-ndërtimiz. Jahja LLUKA , në datë ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Më datë 19 Nëntor 2019, IYF ALBANIA (International Youth Fellowship) në ambjentet e Kolegjit Universitar WISDOM në bashkëpunim me Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë sëbashku me Specialisten e Këshillimit të Karrierës dhe Jetës Studentore organizojnë leksion të hapur “Mind ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Kolegji Universitar Wisdom në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë ka arritur në një marrëveshje që të gjithë studentët tanë ashtu si studentët e Universiteteve shtetërore të pajisen me Kartën e Studentit.Sot në ambjentet e Kolegjit Universitar Wisdom informuam studentet lidhur me benefitet që u ofron ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NJOFTIMNjoftojmë studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom”, që brenda datës 07.11.2019 ora 10:00 duhet të zgjedhin përfaqësuesit e tyre në Këshillin Studentor ,sipas grupeve.Ju falenderojmë për bashkëpunimin tuaj !
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë studentët të cilët ndjekin ciklin e dytë Master se mësimi fillon ditën e Hënë më 16:00 datë 4 Nëntor 2019.Kolegji Universitsr Wisdom ju mirëpret!
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM I RËNDËSISHËM

NJOFTIM I RËNDËSISHËM

NJOFTIM I RËNDËSISHËMNjoftohen të gjithë maturantët, të cilët kanë aplikuar në raundin e 3-të, por që nuk janë regjistruar ende në asnjë program studimi se duke filluar nga dita e hënë, dt. 28.10.2019, duhet të paraqiten pranë Fakulteteve ku ata janë të interesuar të studiojnë dhe të kontaktojnë ...
Lexo Më Shumë...

Vazhdojnë Regjistrimet

Çdo kandidat duhet të paraqitet në sekretarinë mësimore të fakultetit përkatës për të kryer regjistrimin në një nga programet e studimit ku është shpallur fitues.Regjistrimet për fituesit e raundit të III vazhdojnë dhe nesër në datën 26 Tetor 2019. Regjistrimet nuk përfundojne me mbylljen e raundit ...
Lexo Më Shumë...

Call for Papers (Thirje për botim)

Të nderuar kolegë,Revista Shkencore “Wisdom”, është një revistë shkencore e cila është e themeluarnë vitin 2015 dhe e botuar nga Wisdom Press organ i Kolegjit Universitar “Wisdom”në bashkëpunim me Institutin për Kërkim dhe Zhvillim “Wisdom”Revista Shkencore “Wisdom”, ka si objektiv kryesor që të ...
Lexo Më Shumë...

Filluan Regjistrimet e Raundit III

Çdo kandidat duhet të paraqitet në sekretarinë mësimore të fakultetit përkatës për të kryerregjistrimin në një nga programet e studimit ku është shpallur fitues.Regjistrimet për fituesit eraundit të tretë fillojnë prej datës 21 Tetor, e do të vijojnë deri në datën 26 Tetor 2019.Procesi ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë studentët që janë të interesuar për tu pajisur me kartën estudentit të paraqiten pranë Bibliotekës, ku ndodhet Specialisjta e Këshillimit tëKarrierës dhe Jetës Studentore për t’ju dhënë informacion më të detajuar.Specialistja e Këshillimit të Karrierës dhe Jetës Studentore
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

1.Në periudhën e caktuar në kalendarin e miratuar me urdhër të titullarëve të QSHA dhe RASHpër çdo vit akademik, do të kryhet procesi i aplikimit online, për raundin e tretë në Portalin U-Albania.Në daten 12-14 Tetor maturanët kanë të drejtë të aplikojnë,duke përzgjedhur deri në 10 (dhjetë)programe ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM dt 09/10/2019

U rikujtojmë të gjithë maturantëve se regjistrimet pranë degëve të tyre fituese të ruandit të dytëvazhdojnë edhe sot më 9 Tetor.Ju ftojmë të bëheni pjesë e KU “WISDOM” për t’ju udhëhequr drejt dijes.
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM dt 09/10/2019

Njoftojmë të gjithë studentët e programeve Bachelor dhe Profesionale të KU “WISDOM” se vitiakademik fillon më 14 Tetor 2019.Ju mireprësim në orën 9:00 në sallën e konferencave për ceremoninë e mirëseardhjes.Suksese të gjithë studentëve dhe stafit akademik!
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Kolegji Universitar Wisdom nё kuadёr tё projektit “Cultural Studies in Business” kёrkon tёpunёsojё njё person pёr t’u angazhuar nё output 2, i cili do tё lektrojё njё javё mёsim nёuniversitetin e Beira-s, Portugali, lёndё tё cilat do tё pёrmbajnё tema nga fusha e ekonomisё endёrthurur me atё ...
Lexo Më Shumë...

SHPALLJE E NJOFTIMT PËR VEND TË LIRË PUNE NË ADMINISTRATËN E “KU WISDOM”

Njoftohen të interesuarit se pranë Kolegjit Universitar “ Wisdom” shpallet konkursi për vend tëlirë pune specialist i Këshillimit të karrierës dhe jetës studentoreTë interesuaritpër punësim duhet të plotësojnë këto kritere:  të përgjithshme:- të jenë shtetas shqiptarë me zotësi të plotë për të ...
Lexo Më Shumë...

-Lista e plotë dhe renditja për raundin e dytë të kandidatëve në Kolegjin Universitar Wisdom

Lista dhe renditja per programet e studimit Bachelor 3-vjecarLista dhe renditja për programin Drjetesi (PDF)Lista dhe renditja për programin Menaxhim Biznesi  (PDF)Lista dhe renditja për programin Financë-Bankë  (PDF)Lista dhe renditja për programin Psikologji  (PDF)Lista dhe renditja per programet ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë Bachelor dhe Master i Shkencave, që ceremonia ediplomimit do të zhvillohet në datën 18 tetor 2019, ora 18.00, në ambjentet e Muzeut HistorikKombëtar (Salla Unesco).
Lexo Më Shumë...

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE PRANË KOLEGJIT UNIVERSITAR “WISDOM”

KU “ Wisdom”, hap sot në dt. 13.09.2019 konkurimin për vende të lira pune përpersonel akademik ,organizuar nga Fakultetet për vitin akademik 2019-2020, si vijon :1. FAKULTETI I DREJTËSISËKërkon të punësoje pranë departamentit të Drejtës Publike,të Drejtës Private, personelakademik me kohë të plotë ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim për Sezonin e Provimeve të Vjeshtës

Njoftim për Sezonin e Provimeve të Vjeshtës Njoftohen studentët e KU ”Wisdom” se Sezoni i Provimeve te Vjeshtës do të jetë nga data 09.09.2019 - 28.09.2019. Studentët që kanë provime të mbartura mund të paraqiten pranë Sekretarisë Mësimore nga data 28.08.2019 e në vazhdim për regjistrimin e ...
Lexo Më Shumë...

-Lista e plotë dhe renditja për raundin e parë të kandidatëve në Kolegjin Universitar Wisdom

Lista dhe renditja per programet e studimit Bachelor 3-vjecarLista dhe renditja për programin Drjetesi (PDF)Lista dhe renditja për programin Menaxhim Biznesi  (PDF) Lista dhe renditja për programin Financë-Bankë  (PDF) Lista dhe renditja për programin Psikologji  (PDF) Lista dhe renditja per ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Bashkëpunim mes DMPP dhe Kolegjit Universitar “Wisdom”.Dr. Shefki Hysa, Guvernator i Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP), Dr. Otto vonFeigenblatt, Rektor i Universitetit Katolik Amerikan "Spanja e re", me qendër në Florida USA,dhe Stafi i DMPP, në bashkëpunim me American Diplomatic ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim për studentët e programit të studimeve me karakter profesional “Agjent i Pasurive të Paluajtshme”.

NjoftimPër studentët e programit të studimeve me karakter profesional “Agjent i Pasurive tëPaluajtshme”.Të nderuar studentë!Ju bëjmë me dije se, më datë 13.06.2019 nga ora 09.00-17.00, në ambjentet e AgjensisëCENTURY21 Expert, Ruga e Durrësit, Sheshi Adem Jashari, Tiranë, do të organizohet ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Departamenti i Psikologjisë në bashkëpunim me Njësinë Kërkimore Shkencore dheMarrëdhënieve me Jashtë organizon trajnimin me temë: “Shërbimi Social në InstitucionetPublike dhe Jopublike”, për studentët e programit “Asistent Social”.Trajnimi do të zhvillohetditën e premte, më datë 07.06.2019, në orën ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim nga Zyra e Burimeve Njerëzore Karrierës dhe Jetës studentore.

Zyra e Burimeve Njerëzore Karrierës dhe Jetës studentore njofton studentët e KU"WISDOM" se ditën e hënë, datë 03.06.2019, ora 12.00, në sallën 6, do të zhvillojëtrajnimin me temë "Si të aplikojmë suksesshëm për një pozicion pune".
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Njoftohen studentët e Kolegjit Universitar “WISDOM” se sezoni i provimeve tëverës do të zhvillohet nga data 17 Qershor 2019 - 12 Korrik 2019.
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Njoftohen studentët dhe pedagogët e Kolegjit Universitar “WISDOM” se ditën e martë, datë 28Maj 2019, në orën 10.00, në sallën e konferencave, do të zhvillohet leksion i hapur me temë:"Inteligjenca e Leonardo Da Vinçit" me Prof. Dr. Vincenzo Galatro,  personalitet i shquar nëfushën e psikologjisë.
Lexo Më Shumë...

Njoftim : "Për studentët e programit të studimeve me karakter Profesional “Asistent Juridik” dhe “Agjent i Pasurive të Paluajtëshme”

Për studentët e programit të studimeve me karakter Profesional “Asistent Juridik”dhe “Agjent i Pasurive të Paluajtëshme”Të nderuar studente!Ju bëjmë me dije se me dt. 28,29,30. Maj 2019 ora 10:00-11:00 Godina 2, salla 8do te organizohen trajnime me eksperte  përkates në  fushën Juridike.Znj. Elona ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PUNËSIMI

Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar “Wisdom“, në kuadër tëmarrëveshjes së bashkëpunimit që Institucioni ynë ka me Agjensinë ePasurive të Paluajtshme CENTURY21 Atrium, njofton se: Nga kjoAgjensi shpallen vende vakante pune për studentët e ProgramitProfesional të Lartë: “Agjent i Pasurive ...
Lexo Më Shumë...

Konkursi Kombëtar i Esesë me temë: “E drejta e autorit në epokën digjitale”

Ministria e Kulturës, në kuadër të ditës ndërkombëtare të Pronësisë Intelektuale 26 Prill, fton të gjithë studentët e fakulteteve të drejtësisë në Republikën e Shqipërisë të marrin pjesë në Konkursin Kombëtar të Esesë me temë: “E drejta e autorit në epokën digjitale”.▫️Çmimi i parë do të vlerësohet ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar “WISDOM” do të zhvillojë një takim në ambasadën amerikane në kuadër të programit “Meet America”

Kolegji Universitar “WISDOM” do të zhvillojë një takim në ambasadën amerikane në kuadër tëprogramit “Meet America”.Takimi do të zhvillohet më datë 15 Maj 2019, ora 10.30 në ambasadën amerikane. Pedagogëtdhe studentët e interesuar për të marrë pjesë në këtë takim mund të shkruajnë në adresënkarriera....
Lexo Më Shumë...

Leksion i hapur me profesoren nga Shkupi në fushën e psikologjisë me temë:“Psychotherapy in Multicultural Setting”

Departamenti i Psikologjisë dhe NJKSHMJ organizon më datë 10 Maj, ora 10-00, leksionin e hapur me profesoren nga Shkupi në fushën e psikologjisë me temë:“Psychotherapy in Multicultural Setting”, me lektore Prof. Dr. Emilija Stoimenova Canevska, nga International Balkan University . Ftohen të gjithë ...
Lexo Më Shumë...

Agjenda e konferencës me temë : "INTERCULTURAL STUDIES IN THE FIELD OF JUSTICE, ECONOMIC AND SOCIAL SCIENCES”

Kliko mbi imazhin pdf per te parë agjenden.
Lexo Më Shumë...

Perspektivat dhe sfidat e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian

THIRRJE PËR PJESËMARRJEFakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom” organizonKonferencën Studentore me temë:“Perspektivat dhe sfidat e integrimit të Shqipërisë në BashkiminEuropian”.Konferenca do të zhvillohet më 14 Maj 2019, ora 10.00 në sallën ekonferencave të KU “Wisdom”.Me respekt,...
Lexo Më Shumë...

Sfidat e reja në Psikologjinë dhe Ekonominë Moderne

Departamenti i Psikologjisë dhe Departamenti i Ekonomisë, i Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore të Kolegjit Universitar “Wisdom”, në bashkëpunim me Njësinë Kërkimore Shkencore dhe Marrëdhënieve me Jashtë, Klinikën Psikologjike “Urtësia” dhe Institutin për Kërkim dhe Zhvillim “Wisdom” ...
Lexo Më Shumë...

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë organizon Sondazhin Kombëtar të Studentëve

Njoftim Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë organizon Sondazhin Kombëtar të Studentëve.  Njoftohen të gjithë studentët e KU "Wisdom" që të plotësojnë pyetësorin online. Linku për plotësimin e këtij pyetësori është dërguar në emailin tuaj dhe afati i plotësimit është nga 15.04.2019 - ...
Lexo Më Shumë...

Si të shkruajmë një artikull shkencor

Zyra e Burimeve Njerëzore, Karrierës dhe Jetës Studentore në bashkëpunim me Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe e Marrëdhënieve me Jashtë të KU "Wisdom", organizon leksionin e hapur me temë :"Si të shkruajmë një artikull shkencor"! Lektrojnë Dr. Valbona Softa dhe Dr. Irna Dobi. Në kuadër të ...
Lexo Më Shumë...

Tomorrow Global Leaders Conference

Klikoni mëposhtë për më shumë informacion  
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Departamenti i Psikologjisë i Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore i Kolegjit Universitar “Wisdom”, në bashkëpunim me Njësinë Kërkimore Shkencore dhe Marrëdhënieve me Jashtë organizon leksionin e hapur me temë: “Psikologjia Policore”. Leksioni do të zhvillohet prej të ftuarës, Prof.Asoc....
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom , fton studentët dhe ish-studentët të plotësojnë pyetësorin në linkun e mëposhtëm.

Kolegji Universitar Wisdom , fton studentët dhe ish-studentët të plotësojnë pyetësorin në linkun e mëposhtëm. Faleminderit! Kliko këtu
Lexo Më Shumë...

THIRJE PËR PJESËMARRJE

THIRJE PËR PJESËMARRJEFakulteti i Drejtësisë  i Kolegjit Universitar “Wisdom“,  më  datën 10 Prill 2019  organizon Konferencën Shkencore Kombëtare me temë: “Aspekte juridike të krimeve kompjuterike  dhe  praktika e  organeve tona ligjzbatuese për parandalimin, zbulimin dhe goditjen e tyre”.DEKANI ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim konference

SECOND CALL FOR PARTICIPATION AT THE INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE: THIRRJA E DYTË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE NDËRKOMBËTARE:
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom nё kuadёr tё projektit “Cultural Studies in Business” kёrkon tё punёsojё njё person pёr t’u angazhuar nё output 2, i cili sysnon pёrgatitjen e moduleve me temё:

Kolegji Universitar Wisdom nё kuadёr tё projektit “Cultural Studies in Business” kёrkon tёpunёsojё njё person pёr t’u angazhuar nё output 2, i cili sysnon pёrgatitjen e moduleve me temё:“Cultural Studies in Business”.Kriteret e pёrgjithshmePreferohen kandidatё tё cilёt:Kanё mbaruar shkollёn e lartё ...
Lexo Më Shumë...

Instituti pёr Kёrkim dhe Zhvillim Wisdom

Instituti pёr Kёrkim dhe Zhvillim Wisdom nё bashkёpunim me International Center for SouthernEurope nё kuadёr tё projektit “SociAl inclusion Through the multi-functional center In Prrenjas,SADI HALITI” (SATI) kёrkon tё punёsojё njё lehtёsues/facilitator pёr implementimin e kurseveformuese nё qendrёn ...
Lexo Më Shumë...

THIRRJA E PARË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN E 2-të SHKENCORE NDËRKOMBËTARE

THIRRJA E PARË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN E 2-të SHKENCORE NDËRKOMBËTARE FIRST CALL FOR PARTICIPATION AT THE 2 nd INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE
Lexo Më Shumë...

Sezoni i provimeve dimërore.

Semestrit I (11 Shkurt – 1 Mars 2019)Provimet e mbartura (4-8 Shkurt 2019)
Lexo Më Shumë...

Njoftim për vënd të lirë pune

Të  gjithë  studentët dhe ish-studentët  e Kolegjit Universitar Wisdom që  po kërkojnë  një  punë dinamike , në kontakt të vazhdueshëm me klientë, që u pëlqen puna në terren si dhe kanë  aftësi të mira komunikuese e negociuese, mund të  aplikojnë  dhe të  jenë  pjesë e  CENTURY21 Expert, pjesë e ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PËR VËND TË LIRË PUNE

NJOFTIM PËR VËND TË LIRË PUNE Njoftohen të interesuarit se Kolegji Universitar “ Wisdom” shpall konkursin për vende vakante,organizuar për semestrin II-të (2018-2019) nga Fakultetet si vijon :Shiko dokumentin e plotë 
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom në bashkëpunim me...

Kolegji Universitar Wisdom në bashkëpunim me: Sapienza Universita Di Roma , Itali HighersEducation Institution Kumanovo, Maqedoni Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas  LituaniUniversity of Split , Kroaci Universidade Beira Interior ,Portugali dhe organizatën Jumpassociazione culturale, Itali ...
Lexo Më Shumë...

Thirrje për aplikim në Samitin Global 2019, Zyrih Zvicër!

Të gjithë të interesuarit nga mosha 18-23 vjeç,  mund të aplikojnë në linkun : APPLY | GlobalYouth Sumit 2019Për më tepër informacion kontaktoni : julvina.gjermeni@wisdom.edu.alkarriera.wisdom@gmail.com
Lexo Më Shumë...

Akreditimi i degës "Financë-Bankë" në Bachelor

Lexo Më Shumë...

Akreditimi i degës "Psikologji Shkollore dhe Edukimi" në Master I Shkencave

Lexo Më Shumë...

Ofrimi i rekomandimeve ligjore për reformë në fushën dhunës me bazë gjinore me fokus të veçantë dhunën në familje.

UNIVERSITETI WISDOM9.30-10.00 Rregjistrimi i Pjesmarrësve 10.00-10.05 Fjala hyrëse dhe mirëseardhëse. Objektivat e projektitdhe aktivitetitBlerina Brovina, menaxhere projektiti WDN Albania Qëllimi dhe objektivat e konferencës.10.05-10.15 Moderatore Dr. Ilirjana Nano , Përmbledhje nga rekomandimet e ...
Lexo Më Shumë...