Aktivitete

Kolegji Universitar "Wisdom"

Kolegji Universitar Wisdom i uron suksese të mëtejshme dhe mbarësi studenteve te Programit të lartë 2 vjecar me Karakter Profesional "Asistent Juridik" të cilët u diplomuan.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Kolegji Universitar "Wisdom" këtë vit në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së bashku me Drejtorinë e Arsimit Tiranë dhe Zyrave Vendore Arsimore ka organizuar "Ditët e Informimit, Këshillimit të Karrierës" gjatë muajit Mars 2021.Stafi i Kolegjit Universitar "Wisdom dhe ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Stafi dhe studentet e Kolegji Universitar Wisdom ishin pjese e leksionit te hapur te zhvilluar me dt 19.03.2020. IANS IASC lidhur me " Lancimi i gjetjeve te raportit te vleresimit mbi perceptimin e te rinjve ne lidhje me reformen ne drejtesi"Social media is reported as source of information youth....
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Në datën 10.03.2021 u realizua një takim online me studentët dhe stafin e KU Wisdom mbi temën "Lancimi i gjetjeve të raportit të vlerësimit mbi perceptimin e të rinjve në lidhje me reformën në drejtësi" PublicMeetings@LaunchingAssessmentReport#Youthperceptions#JudicialReform@Erinda Bllaca ...
Lexo Më Shumë...

Seminar me temë" Përballimi i stresit në kohë pandemie"

Klinika Psikologjike "Urtësia" në bashkëpunim me "Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë" pranë Kolegjit Universitar "Wisdom" organizuan ditën e Hënë ora 17:00 në platformën "Zoom" seminarin me temë" Përballimi i stresit në kohë pandemie". E ftuar ishte psikologia dhe ...
Lexo Më Shumë...

Konferenca Shkencore Ndërstudentore

Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar "Wisdom" organizoi Konferencën Shkencore Ndërstudentore më 10.02.2021 me temë "Impakti psikosocial dhe ekonomik i COVID 19" Falenderojmë të gjithë studentët që morën pjesë.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Zyra e Këshillimit te Karrierës Bashkia Tiranë me prezencë të Drejtoreshes së Pergjithshme të Shërbimit Social të Bashkise Tirane sot në një takim informues në ambjentet e Kolegjit Universitar Wisdom me studentë të Departamentit Ekonomik,Departamentit të Drejtësisë dhe Psikologjisë. Në këte takim ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Stafi akademik i Kolegjit Universitar “Wisdom” ndoqi webinarin e organizuar nga Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH) me temë“Drejt një dialogu më të madh ndërkulturor, ndërbesimtar dhe ndërfetar në Ballkanin Perëndimor” Ky webinar u realizua në kuadër të projektit “Forcimi i bashkëpunimit të ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Më datë 25 Janar 2021 ,në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Edukimit, studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom” ishin të ftuar për bashkëbisedim të hapur me presidentin e Republikës së Shqipërisë z.Ilir Meta në ambjentet e presidencës.Pjesëmarrës ne bashkebisedim ishin një përfaqësi e Rrjetit ...
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM NË SHKRIM DHE MENAXHIM PROJEKTESH

Sot më 22 Janar 2021 në K U “Wisdom” Trajnim në SHKRIM DHE MENAXHIM PROJEKTESH.Trajnim në SHKRIM DHE MENAXHIM PROJEKTESHOrganizohet nga Kolegji Universitar WisdomFillimi i trajnimit 22 JanarCdo të Premte, ora 15:00 - 18:00Kohëzgjatja 8 javë Ҫmimi për trajnim 150 EuroPjesëmarrësit do të pajisen me ...
Lexo Më Shumë...
Previous[ Page 2 of 22 ]Next