Aktivitete

Shoqerite Tregtare Shqiptare perballe sfidave te Integrimit Europian

Konference shkencore zhvilluar ne Qershor 2014. "Shoqerite Tregtare Shqiptare perballe sfidave te Integrimit Europian". ShLUJ "Wisdom University" firmoset Marrëveshja e Bashkëpunimit Akademik e Shkencor, midis ShLUJ "Wisdom University" dhe Università Degli Studi di Teramo,Italia.Momente nga ...
Lexo Më Shumë...

Ceremoni e Diplomimit 2013

U organizua ceremonia e Diplomimit per Vitin akademik 2012-2013. Perfundoi cikli i studimeve universitare Bachelor, ne Fakultetin e Drejtesise. Çaste të paharruara nga ceremonia e diplomimit të gjeneratës së tretë, të studentëve të Wisdom University - Tetor 2013.
Lexo Më Shumë...

Vizite ne ambjentet e fabrikes "Coca Cola"

Universiteti Wisdom, në kuadër të Javës Globale të Sipërmarjes, organizon një vizitë në ambientet e fabrikës së Coca-Coles">Vizite ne ambjentet e fabrikes Universiteti Wisdom, në kuadër të Javës Globale të Sipërmarjes, organizon një vizitë në ambientet e fabrikës së Coca-Coles Universiteti Wisdom,...
Lexo Më Shumë...

Marreveshje bashkepunimi me Universitetin e Kalabrise

Perfaqesuesit e Kolegjit Universitar "Wisdom" me Rektorin e Universitetit te Kalabrise Profesor Gino Mirocle CRISCI, duke firmosur marreveshjen e bashkepunimit midis dy universiteteve
Lexo Më Shumë...

Marreveshje bashkepunimi me Universitetin e Terramos, Itali

Ne maj te vitit 2012, u nenshkrua ne ambjentet tona memorandumi i bashkepunimit midis Universitetit te Terramos dhe ShLUJ WIsdom University.
Lexo Më Shumë...