Aktivitete

Bashkëpunim mes DMPP dhe Kolegjit Universitar "Wisdom".

21.06.2019  Bashkëpunim mes DMPP dhe Kolegjit Universitar "Wisdom".Në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom”, u zhvillua cermonia e dhënies së titullitMisionar-Paqeje dhe Ambasador Nderi, pedagogut të Kolegjit Universitar “Wisdom”, Dr. ElmazSherifi.
Lexo Më Shumë...

Festa e realizuar në Kolegjin Universitar ”WISDOM” me rastin e mbylljes së vitit shkollor.

07.06.2019   Festa e realizuar në Kolegjin Universitar ”WISDOM” me rastin e mbylljes së vitit shkollor.
Lexo Më Shumë...

Studentët e programit të studimeve me karakter profesional organizuan aktivitetin: “Të njohim nga afër një ditë pune të një agjenti dhe Agjensie të Pasurive të Paluajtshme”. 

13.06.2019  Studentët e programit të studimeve me karakter profesional “Agjent i Pasurive të Paluajtshme”organizuan aktivitetin: “Të njohim nga afër një ditë pune të një agjenti dhe Agjensie të Pasurivetë Paluajtshme”.Ky aktivitet u realizua në kuadër të lëndës: “Arkitekturë dhe zhvillim urban”. ...
Lexo Më Shumë...

Njësinë Kërkimore Shkencore dhe Marrëdhënieve me Jashtë zhvilluan trajnimin me temë "Shërbimi Social në Institucionet Publike dhe Jopublike"

07.06.2019.  Departamenti i Psikologjisë në bashkëpunim me Njësinë Kërkimore Shkencore dheMarrëdhënieve me Jashtë zhvilluan trajnimin me temë "Shërbimi Social në Institucionet Publikedhe Jopublike", për studentët e programit "Asistent Social".
Lexo Më Shumë...

Studentët e KU “Wisdom” morën pjesë në forumin përmbyllës me temë : “Fëmijët brenda sistemit të drejtësisë”

03.06.2019  Në kuadër të bashkëpunimit që Kolegji Universitar “Wisdom” ka me Qendrën Shqiptare përRehabilitimin e Traumës dhe Torturës, studentët e KU “Wisdom” morën pjesë në foruminpërmbyllës me temë : “Fëmijët brenda sistemit të drejtësisë”. Ky forum u ndoq me mjaft interesnga studentët, të cilët ...
Lexo Më Shumë...

U zhvillua trajnimi me temë: “Si të aplikojmë suksesshëm për një pozicion pune”.

03.06.2019   Zyra e Burimeve Njerëzore Karrierës dhe Jetës studentore, zhvilloi trajnimin me temë: “Si tëaplikojmë suksesshëm për një pozicion pune”.
Lexo Më Shumë...