Aktivitete

Ceremonia e Diplomimit 2014

Ceremonia e ndarjes se diplomave 02 Tetor 2014. U kurorezuan me sukses perpjekjet e perbashketa ne rrugen e gjate te dijes dhe arritjeve profesionale.
Lexo Më Shumë...

Pjesë nga reportazhi i televizionit SCAN, të aktivitetit të organizuar nga Gus Albania ne datat 23-27 Tetor 2017, pranë Kolegjit Universitar "Wisdom".

Pjesë nga reportazhi i televizionit SCAN, të aktivitetit të organizuar nga Gus Albania ne datat 23-27 Tetor 2017, pranë Kolegjit Universitar "Wisdom". Kliko per të hapur viden 
Lexo Më Shumë...

Memorandum bashkepunimi

Memorandum bashkepunimi Ne date 26.05.2016 u nenshkrua Memorandumi i Bashkepunimit midis ShLUJ "Wisdom University" dhe "Kolegjit Europian të Kosoves"
Lexo Më Shumë...

Kursi 2-javor me Lektorin G. Andrew Nea, Jr.

Në datat 7-9 Nëntor 2017 dhe 13- 15 Nëntor 2017 u zhvillua programi dy-javor i kursit të Lektorit G. Andrew Nea, Jr. me studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom” për lëndët “E drejtë Bankare” dhe “E drejtë Tregtare” në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit me CILS, Austri. Ishte një program me ...
Lexo Më Shumë...

Dita Informative “INFO DAY”

Mbi Programet Evropiane te Kerkimit Shkencor dhe Inovacionit, financojne dhe mbeshtesin Kerkimin Shkencor nga KE.
Lexo Më Shumë...

Work and study 2017

Work and study 2017
Lexo Më Shumë...

PROBLEME PSIKO- SOCIALE TE ADOLESHENTEVE DHE TE RINJVE

31 Janar 2017 Konferenca Shkencore Studentore Nderuniversitare me teme: PROBLEME PSIKO- SOCIALE TE ADOLESHENTEVE DHE TE RINJVE".
Lexo Më Shumë...

Problemet Juridiko-Nderkombetare per territorin e Shqiperise

"Konference Shkencore "Problemet Juridiko-Nderkombetare per territorin e Shqiperise". Organizuar nga Fakulteti i Drejtesise
Lexo Më Shumë...

Work and study 2016

Work and study 2016
Lexo Më Shumë...

Ceremoni e Diplomimit 2011

U organizua ceremonia e Diplomimit per Vitn akademik 2011-2012. Mori pjese dhe Amb.Paolo Foresti, emocion i veçante per studentet edhe profesoret. U kurorezuan me sukses perpjekjet e perbashketa ne rrugen e gjate te dijes dhe arritjeve profesionale.Perfundoi cikli i tre vite studimesh universitare ...
Lexo Më Shumë...

Hapja e vitit te ri Akademik dhe Inaugurimi I Wisdom University

Tetor 2008 : Hapja e vitit te ri Akademik dhe Inaugurimi I Wisdom University Viti ynë I parë dhe studentët tanë të parë
Lexo Më Shumë...

Takimi i parë me Lirinë

Në kuadër të bashkëpunimit që Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom ka me Bashkinë e Tiranës u organizua me rastin e 8 Dhjetorit aktiviteti “Takimi i parë me Lirinë”, ku studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom” ishin pjesëmarrës.
Lexo Më Shumë...

Ceremonia e certifikatave 17.11.2016

Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te frekuentimit nga studentet e Programit Master Shkencor.
Lexo Më Shumë...

Civil Litigation

8 Nentor 2016: Lektori amerikan David F. Garber (avokat dhe jurist ne fushen e se drejtes civile) ne kursin 'Civil Litigation" me studentet e programit Master Civile/Tregtare dhe Penale te SHLUJ "Wisdom University" ne kuader te marreveshjes "Visiting Professorship" me CILS, Salzburg.
Lexo Më Shumë...

Ging networks and skills for european and international funding opportunities

The seminar, drawing from both Albanian and Italian experience, will make an overview of various programs and opportunities, for which calls are open or expected in the next future, including also funding lines which have been rather ‘popular’ within the EU, but which have been somehow neglected by ...
Lexo Më Shumë...

Parandalimi I perdorimit te lendeve narkotike

24 Mars 2016 Ne seminarin "Parandalimi I perdorimit te lendeve narkotike ", seminar qe zhvillohen ne bashkepunim me Ambasaden Rinore, Albania
Lexo Më Shumë...

Dhenia e titullit "Senator Akademik" Prof.Asc.Shefqet Muci

Mars 2016 Dhenia e titullit "Senator Akademik" Prof.Asc.Shefqet Muci nga "Norman Academy", Itali.
Lexo Më Shumë...

Trafikimi i të miturve në vendin tonë

28 Janar 2016. Në Konferencën Shkencore " Trafikimi i të miturve në vendin tonë”.
Lexo Më Shumë...

Roli i Psikologjisë në Kontekstin Shoqëror

Konference Shkencore me teme: "Roli i Psikologjisë në Kontekstin Shoqëror", organizuar nga ShLUJ " Wisdom University"
Lexo Më Shumë...

Praktikat në Biznesin Gjerman , për vendet e Ballkanit Perëndimor

Në kuadër të veprimtarive që do të zhvillohen përgjatë vitit akademik 2015-2016, Zyra e Këshillimit të Karrierës, më datë 23.10.2015 në ambjentet e SH.L.U.J “Wisdom University” zhvilloi seminarin e hapur me temë “Praktikat në Biznesin Gjerman , për vendet e Ballkanit Perëndimor” , me referuese Mag. ...
Lexo Më Shumë...

American Criminal Law

20 Mars 2015 E Drejta Penale në SHBA` ` American Criminal Law` Në kuadër të marrëveshjes me Qendrën për Studime Ligjore në Austri (CILS), SHLUJ `Wisdom University` sjell në Tiranë, Gjyqtarin Dale A. Crawford nga SHBA me përvojë pune shumë vjeçare në gjykimin e çështjeve penale. Nëse dëshironi të ...
Lexo Më Shumë...

`E DREJTË PENALE `DHE `ETIKA NË HETIM`

Në kuadër të marrëveshjes me Qendrën për Studime Ligjore në Austri , (CILS), SHLUJ `Wisdom University` sjell në Tiranë Profesorin Amerikan dhe ekspertin e njohur nga SHBA me përvojë pune shumë vjeçare në të drejtën penale IAN VICKERY. Leksioni konsiston ne `TË DREJTËN PENALE` dhe `ETIKËN NË ...
Lexo Më Shumë...

"Work & Study" 2013

Wisdom University në Panairin "Work & Study" -Tetor 2013
Lexo Më Shumë...

"Te Drejtat e Njeriut ne Aspektin Kushtetues Penal"

Konference shkencore zhvilluar ne Prill 2013. "Te Drejtat e Njeriut ne Aspektin Kushtetues Penal".
Lexo Më Shumë...

“E Drejta dhe Mjedisi”

Me 17 Maj 2012, Konferenca Shkencore “E Drejta dhe Mjedisi”, e cila u zhvillua ne bashkepunim me Studion “Projekte dhe Konsulta ne Mjedis”.
Lexo Më Shumë...

Statutet e Shkodres

Ne 20 Janar 2010 u organizua sesioni shkencor “Statutet e Shkodres”. Statutet e Shkodres perpiluar ne 1396 ( gjysmen e pare te shekullit XIV)
Lexo Më Shumë...

Dhjetor 2015 Vizite ne Shtepine e Femijeve

Dhjetor 2015 Vizite ne Shtepine e Femijeve Universitetit Wisdom në bashkëpunim me Institutin për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom organizuan një vizitë në Shtëpinë e Fëmijëve në Tiranë.
Lexo Më Shumë...

Studentët e `Wisdom University` në emisionin `Bugajski Hour` tek Albanian Screen

Studentët e `Wisdom University` në emisionin `Bugajski Hour` tek Albanian Screen
Lexo Më Shumë...