Aktivitete

Kolegji Universitar "Wisdom"

Sot më 26 Maj 2021 u zhvillua në ambjetnet e Kolegjit Universitar "Wisdom" Konferenca Shkencore Kombëtare: "Mbrojtja e mjedisit nëpërmjet dispozitave penale dhe praktika e vendit tonë në këtë fushë".
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Më datë 17.05.2021, ora 10.00 u organizua Konferenca Ndërkombëtare Shkencore me temë “Procesi i integrimit në Bashkimin Europian në kohën e revolucionit dixhital” nga Kolegji Universitar “Wisdom” në bashkëpunim me Institutin për Kërkim dhe Zhvillim “Wisdom”, me Universitetin e Kalabrisë, Itali, ...
Lexo Më Shumë...