Aktivitete

Leksion ( Online )

Kolegji Universitar "WISDOM" më 28 Maj 2020 organizoi leksion online me temë: " Tirana 100 vjet kryeqytet "Kishim kënaqësinë të kishim të ftuar Historianin,Drejtor i Arkivit Qendror te FA ne Ministrine e Mbrojtjes Prof.Asoc.Dr.Teki Kurti dhe Historianin Prof.Asoc.Dr. Çlirim.
Lexo Më Shumë...

Leksion ( Online )

NJKSHMJ ne Fakultetin e Drejtesise, ne kuader te projektit ERASMUS PLUS KA2 CAPACITY BUILDING IN HIGHER EDUCATION , e emertuar lenda Studime Kulturore ne Biznes. Kjo lende eshte zhvilluar online gjate kohes se pandemise dhe ka pasur perfshirjen jo vetem te studenteve te Kolegjit Universitar “Wisdom”...
Lexo Më Shumë...

Seminar ( Online )

Kolegji Universitar "WISDOM" falenderon Z. Kreshnik Tërnova Av, MPH, LL.M i cili është Drejtor Rajonal i Shërbimeve të Transportit Rrugor, Durrës per leksionin online te zhvilluar sot në datë 22 maj 2020 me temë: "Drejtoria e shërbimeve të transportit rrugor dhe problematikat në kohë pandemie". ...
Lexo Më Shumë...

Leksion ( Online )

Kolegji Universitar “ Wisdom” sot më 20 Maj 2020 organizoi leksion online me temë: “ KËSHILLI I LARTË I PROKURORISË, ORGANIZIMI, FUNKSIONIMI DHE SFIDAT”Ishte kënaqësi të kishim të ftuar në këtë leksion Zv. Kryetar i Këshillit Lartë të Prokurorisë Z. Alfred Balla.
Lexo Më Shumë...

Leksion i Hapur (Online)

Kolegji Universitar "WISDOM" falenderon shumë televizionin FAX NEWS për pasqyrimin live të leksionit online me teme "COVID-19 dhe ndikimi në sistemin gjyqësor Britanik" me të ftuar: Gazetarin e mirënjohur dhe Juristin në Britaninë e Madhe Z.Kujtim Vani, Ish-Studenti i Fakultetit të Drejtësisë në ...
Lexo Më Shumë...

KONFERENCE SHKENCORE ONLINE

KONFERENCËN KOMBËTARE ONLINE"10 Maj Dita Kombëtare e Drejtësisë dhe Ofrimi i Shërbimeve Ligjore Në Kohë Pandemie".Qendra “Klinika Ligjore Wisdom” dhe Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar “Wisdom” organizuan Konferencën Kombëtare Online me temë: "10 Maj Dita Kombetare e Drejtësisë dhe ...
Lexo Më Shumë...