Aktivitete

U zhvillua trajnimi me ekspertë përkatës në fushën Juridike me temë : “Legjislacioni dhe teknikat e hartimit të ligjit”

28-30.05.2019  Në datat 28,29,30 Maj 2019, ora 10:00-11:00 u organizuan me studentët e programit AsistentJuridik dhe Agjent i Pasurive të Paluajtshme të Fakultetit Juridik, trajnimet me ekspertët përkatësnë fushën Juridike.Znj. Elona HASKA, ish-eksperte e Ministrisë së Drejtësisë me tematikë: “...
Lexo Më Shumë...

Leksion i hapur me temë: “Inteligjenca e Leonardo Da Vinçit”

28.05.2019  U zhvillua leksioni i hapur me temë: “Inteligjenca e Leonardo Da Vinçit” me Prof.Dr. Vincenzo Galatro, personalitet i shquar në fushën e psikologjisë. Studentët dhepedagogët e Kolegjit Universitar “WISDOM” treguan interes të veçantë mepjesëmarrjen dhe interesin e tyre për tematikën e ...
Lexo Më Shumë...

Studentët dhe stafi i Kolegjit Universitar “WISDOM” morën pjesë në një seancë dhurimi gjaku

23.05.2019  Studentët dhe stafi i Kolegjit Universitar “WISDOM” morën pjesë në një seancëdhurimi gjaku, për t`u ardhur në ndihmë fëmijëve talasemikë.Një akt fisnik dhe human për të ndihmuar jetë në nevojë.
Lexo Më Shumë...

VIZITË NË AMBJENTET E FABRIKËS "COCA COLA"

Sot, më datë 21.05.2019, Kolegji Universitar “Wisdom”, organizoi nje vizitë në ambjetet efabrikës së Coca Cola, Tiranë.Studentë të Departamentit të Psikologjisë dhe Ekonomisë vizituan ambjentet e fabrikës CocaCola si dhe, u njohën me marketingun, që ofron kompania e Cola Cola.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom në Panairin Work and Study 2019

Lexo Më Shumë...

Një grup studentësh nga Kolegji Universitar “Wisdom” vizituan Ambasadën nëpërmjet programit Njihu me Amerikën.

15.05.12019   Një grup studentësh nga Kolegji Universitar “Wisdom” vizituan Ambasadënnëpërmjet programit Njihu me Amerikën. Ata u takuan me disa nga zyrtarët eAmbasadës për të mësuar mbi jetën e një diplomati, si dhe programet e Ambasadëspër të rinjtë shqiptarë. Programi Njihu me Amerikën mirëpret ...
Lexo Më Shumë...

Konferencë Studentore me temë “Perspektivat dhe sfidat e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian”

Sot, më datë 14.05.2019, Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom“ zhvilloi mesukses Konferencën Studentore me temë: “Perspektivat dhe sfidat e integrimit të Shqipërisë nëBashkimin Europian”, me pjesëmarrje të studentëve dhe nga universitete të tjera.
Lexo Më Shumë...

Leksioni i hapur me temë “Psychotherapy in Multicultural Setting”

Sot, më datë 10 Maj, ora 10-00, Departamenti i Psikologjisë dhe NJKSHMJ organizuan leksionin e hapur me profesoren nga Shkupi në fushën e psikologjisë me temë   “Psychotherapyin Multicultural Setting” me lektore Prof. Dr. Emilija Stoimenova Canevska, ngaInternational Balkan University .Morën pjesë ...
Lexo Më Shumë...