Aktivitete

European Legal Research

European Legal Research & Training Network në bashkëpunim me Institutin per Kerkim dhe Zhvillim Wisdom si dhe Universitetin Wisdom organizoi më datë 11 maj, në ambjentet e SHLUJ Wisdom University, në sallën e konferencave prezantimin e Klinikës Ligjore Wisdom si dhe Organizatën  European Legal ...
Lexo Më Shumë...

Komunikimi Ndërkulturor në Biznes

Leksion i Hapur me temë: "Komunikimi Ndërkulturor në Biznes", me Dr. Hans Schumann, Pedagog në Universitetin Kingswille, Texas, organizuar nga Departamenti i Ekonomisë në Kolegjin Universitar “Wisdom” dhe Njësia e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë, pranë Fakultetit të Shkencave ...
Lexo Më Shumë...

Pse bejmë kërkim shkencor?

Workshop i zhvilluar prej Dr. Irna Dobi në datë 26.04.2018 me temë “Pse bejmë kërkim shkencor”, me studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom”.
Lexo Më Shumë...

Aktivitet ne kryesine e Kuvendit te Shqiperise

30.04.2018 Ministri i Shtetit për Diasporën në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë, në datën 30 prill 2018, ora 12:00 – 13:30, organizon tryezën e rrumbullakët me temë: “Mbi të drejtat e shtetaseve shqiptarë të privuar nga liria jashtë vendit” në sallën e Kryesisë së Kuvendit. Kolegji ...
Lexo Më Shumë...