Aktivitete

Enlarging networks and improving skills for European and International Funding Opportunities

International Center for Southern Europe, www.icse-co.org, me seli në Firenze, Itali, në bashkëpunim me Institutin per Kerkim dhe Zhvillim Wisdom si dhe Universitetin Wisdom organizoi më datë 24 maj, në ambjentet e SHLUJ Wisdom University, në sallën e konferencave: SEMINAR: Enlarging networks and ...
Lexo Më Shumë...

Info Day

Instituti për Kërkim dhe Zhvillim WISDOM” (IKZHW) në bashkëpunim me Agjencinë e Kërkimit Teknologjisë dhe Inovacionit (AKTI) ,më datë 16 Maj 2016, ora 11:00 , në ambientet e SHLUJ “ WISDOM University” organizuan Ditën Informative “INFO DAY” mbi Programet Evropiane të Kërkimit Shkencor dhe ...
Lexo Më Shumë...