Aktivitete

Kolegji Universitar Wisdom

Klinika psikologjike “Urtësia”, Kolegji Universitar Wisdom organizoi ditën e hënë datë 29 Mars,ora 17:00 në platformën “Zoom” leksionin e hapur me temë “Intervista dhe vlerësimi klinik”. Leksioni u drejtua nga psikologu klinik Ilir Havolli i cili është njëkohësisht edhe Kryetar i ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Kolegji Universitar "WISDOM" ka përfunduar me sukses ditët e informimit online me maturantët e Shqipërisë. (1 Mars-31 Mars)Përfaqësuesit e Kolegjit Universitar "WISDOM" i kanë informuar maturantët rreth programeve të studimit, stafit akademik, auditorëve, teknologjisë dhe përparësit që ka Kolegji ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Kolegji Universitar Wisdom i uron suksese të mëtejshme dhe mbarësi studenteve te Programit të lartë 2 vjecar me Karakter Profesional "Asistent Juridik" të cilët u diplomuan.
Lexo Më Shumë...