Aktivitete

Sfidat e reja në Psikologjinë dhe Ekonominë Moderne

Sot, më 24 Prill, 2019 në sallën e konferencave të KU "Wisdom" , u zhvillua Konferenca epërbashkët me temë: “Sfidat e reja në Psikologjinë dhe Ekonominë Moderne ”.Konferenca shkencore ndërstudentore u organizua për herë të tretë dhe referuan studentë tëKolegjit Universitar “Wisdom”, të ...
Lexo Më Shumë...

Ndeshje futbolli midis anëtarëve të Klubit të Futbollit të Kolegjit Universitar Wisdom

Sot, më datë 19.04.2019 u zhvillua ndeshje futbolli midis anëtarëve të Klubit të Futbollit tëKolegjit Universitar Wisdom.
Lexo Më Shumë...

Anëtarët e Klubit të Vullnetarëve të Kolegjit Universitar Wisdom në qendrën Xhonatan

Anëtarët e Klubit të Vullnetarëve të Kolegjit Universitar Wisdom  në qendrën Xhonatan (Jonathan Center ). Anëtarët e këtij klubi  ofrojnë  kontributin  e tyre në qendrën Xhonatan (Jonathan Center ) çdo të martë dhe të enjte në orën 16:00 -17:30. Të gjithë studentët që janë të interesuar të marrin ...
Lexo Më Shumë...

Trajnim në KU Wisdom nga ASCAL per Sondazhin Kombëtar të Studentëve

Sot, më datë 10.04.2019 u zhvillua në Kolegjin Universitar “Wisdom” trajnimi për Sondazhin Kombëtar të Studentëve. Ky trajnim u zhvillua nga përfaqësueset e Agjencisë së Sigurisë së Cilësisë në Arsimin e Lartë dhe pati pjesëmarrje të gjerë nga studentët dhe stafi akademik i Kolegjit Universitar “...
Lexo Më Shumë...

Leksion i hapur me temë "Si të shkruajmë një artikull shkencor"

Zyra e Burimeve Njerëzore, Karrierës dhe Jetës Studentore në bashkëpunim me Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe e Marrëdhënieve me Jashtë të KU "Wisdom" organizoi sot, date 04.04.2019, leksionin e hapur me temë "Si të shkruajmë një artikull shkencor" me lektore Dr. Irna Dobi.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom", zhvilluan aktivitete në "Institutin e nxënësve që nuk dëgjojnë" ...

Bazuar në Marrëveshjen institucionale, studentë dhe pedagogë të programeve : "Asistent Social", "Bachelor në Psikologji" si dhe "Master i Shkencave" në "Psikologji Shkollore dhe Edukimi", Kolegji Universitar "Wisdom", zhvilluan aktivitete në "Institutin e nxënësve që nuk dëgjojnë" dhe në "...
Lexo Më Shumë...