Aktivitete

Trajnimi "Strategjitë e Marketingut"

Studentët e Kolegjit Universitar Wisdom morën pjesë në trajnimin për Strategjitë e Marketingut organizuar nga Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë së Vienës, Austri.
Lexo Më Shumë...

Kursi i meditimit

Kursi i meditimit zhvillohet çdo të premte në orën 12.00,  pranë ambjenteve të Kolegjit Universitar “Wisdom”. Studentët mësojnë teknikat bazë të meditimit, njihen me përfitimet e meditimit,  praktikojnë meditimin dhe mësojnë teknika sesi të organizojnë mendimet e tyre në menyrë të shëndetshme.
Lexo Më Shumë...

Takim me Ministrin e Drejtesise

Takim me Ministrin e Drejtesise z. Ylli Manjani, prane ShLUJ Wisdom University.
Lexo Më Shumë...

Gjuha Esperanto në Shqipëri dhe në Botë

Sot u mbajt leksioni i hapur me teme: “Gjuha Esperanto në Shqipëri dhe në Botë”, nga specialist I kësaj gjuhe Prof. Bardhyl Selimi.
Lexo Më Shumë...

Prezantimi i 'Jo vetëm "Hymni i Flamurit"'

22 Tetor 2015 SH.L.U.J. 'Wisdom University' pati kënaqësinë të priste në ambjentet e saj Z. Paolo Muner, autor i librit, `Jo vetëm "Hymni i Flamurit", prezantimi i të cilit u realizua nga Z. Artan A. Lame dhe u sponsorizua për botimin dygjuhësh, shqip dhe italisht nga SH.L.U.J. 'Wisdom University'. ...
Lexo Më Shumë...