Aktivitete

Kolegji Universitar "Wisdom"

Kolegji Universitar "Wisdom" këtë vit në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së bashku me Drejtorinë e Arsimit Tiranë dhe Zyrave Vendore Arsimore ka organizuar "Ditët e Informimit, Këshillimit të Karrierës" gjatë muajit Mars 2021.Stafi i Kolegjit Universitar "Wisdom dhe ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Stafi dhe studentet e Kolegji Universitar Wisdom ishin pjese e leksionit te hapur te zhvilluar me dt 19.03.2020. IANS IASC lidhur me " Lancimi i gjetjeve te raportit te vleresimit mbi perceptimin e te rinjve ne lidhje me reformen ne drejtesi"Social media is reported as source of information youth....
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom

Në datën 10.03.2021 u realizua një takim online me studentët dhe stafin e KU Wisdom mbi temën "Lancimi i gjetjeve të raportit të vlerësimit mbi perceptimin e të rinjve në lidhje me reformën në drejtësi" PublicMeetings@LaunchingAssessmentReport#Youthperceptions#JudicialReform@Erinda Bllaca ...
Lexo Më Shumë...