Aktivitete

MESIMI ONLINE

Të dashur studentë!Në emër të Kolegjit Universitar "Wisdom" uroj të jeni mirë me shëndet Ju dhe të afërmit Tuaj! U bënë 3 javë që Profesorët dhe studentët nuk janë takuar fizikisht në auditoret e Kolegjit tonë. Gjatë kësaj kohe, studentët kanë marrë leksionet nëpermjet e-mail-it, Classroom meeting, ...
Lexo Më Shumë...

MESIMI ONLINE

Kolegji Universitar Wisdom uron ta kalojmë sa më lehtë këtë situatë të vështirë!Një falenderim vjen për gjithë stafin akademik të K U “Wisdom”, i cili vazhdon mësimin online dhe komunikimin e përditshëm me studentët. Ne ju qëndrojmë pranë studentëve tanë në këto ditë duke mos u shkëputur nga ...
Lexo Më Shumë...

TAKIM ME STAFIN AKADEMIK

Në datën 5 Mars 2020 u realizua një takim i organizuar nga Specilistja e Këshillimit të Karrierës dhe Jetës Studentore dhe IT e K U Wisdom, ku ishte  ftuar i gjithë stafi akademik i Kolegjit Universitar Wisdom për të diskutuar mbi mbarëvajtjen e website si dhe rrjeteve sociale të K U Wisdom.Gjatë ...
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM NE MALIN E ZI

Në kuadër të projektit Erasmus + i financuar nga European Union është organizuar  një trajnim për studentët në Malin e Zi ku Shqipëria është përfaqësuar nga studentët e Kolegjit Universitar Wisdom, përkatesisht studentet Anxhela Muça dhe Altea Malaj. Vajzat ishin pjesë e trajnimit  që zgjati nga ...
Lexo Më Shumë...