Aktivitete

Ndryshimet Kulturore.Si ti analizojmë ato

Leksioni i hapur me temë:" Ndryshimet Kulturore.Si ti analizojmë ato"
Lexo Më Shumë...

Tranzicioni shqiptar- Arritje, deshtime dhe sfida

Leksion i hapur Zhvilluar nga Z.Arben Malaj, Tema e leksionit: "Tranzicioni shqiptar- Arritje, deshtime dhe sfida"
Lexo Më Shumë...

Leksion i Hapur

Me date 24.04.2015 per studentet e Fakultetit te Drejtesise u zhvillua "Leksion i Hapur" Lektor: Magjistrati Florian Kalaja
Lexo Më Shumë...

Takim Midis Studenteve dhe Pedagogeve

Në datat 7 dhe 8 qershor 2017,në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom” u mbajtën takimet periodike midis studentëve dhe pedagogëve të dy Fakulteteve, Fakulteti i Drejtësisë dhe Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore (Departamenti i Ekonomisë dhe Departamenti i Psikologjisë. Takimi ...
Lexo Më Shumë...

Ditët e informimit të maturantëve

DAR Tirana ka organizuar veprimtarinë "Ditët e informimit të maturantëve" në datat 19.02.2018- 02.03.2018. Falenderojmë stafin dhe studentët e Kolegjit Universitar "Wisdom" për pjesëmarrjen dhe kontributin për promovimin e Kolegjit tonë. Janë të ftuar studentët të marrin pjesë edhe në ditët në ...
Lexo Më Shumë...

Mbi rrezikun e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit

Më datë 07.05.2018 në ambientet e Kolegjit Universitar “WISDOM” u zhvillua një takim ndërgjegjësues me studentët me temë “Mbi rrezikun e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit”. Ky aktivitet u realizua nga Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom në bashkëpunim me “Qendrën Shqiptare të ...
Lexo Më Shumë...

Aktiviteti i dates 09.02.2018

Më datë 09.02.2018 në kuadër të diskutimeve dhe mbledhjeve periodike që organizohen rregullisht, në ambjentet e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, pranë Kolegjit Universitar ”Wisdom” u organizua një takim i stafit akademik të Departamentit të Ekonomisë me studentët si dhe në prezencën ...
Lexo Më Shumë...

Urdhëri i Psikologut

U zhvillua më 09.05.2018 në Kolegjin Universitar “Wisdom” Leksioni i hapur me temë “ Urdhëri i Psikologut”, me Presidenten e Urdhërit të Psikologut të Shqipërisë, Dr.Valbona TRESKA e ftuar pranë Kolegjit Universitar “Wisdom”.
Lexo Më Shumë...

Mind Education

Leksioni i Hapur me temë: “Mind Education” prej Lektores koreano jugore, Sung Hyun Kim nga International Youth Fellowship zhvilluar me studentet e Kolegjit Universitar “Wisdom”.
Lexo Më Shumë...

Informim i Studentëve Mbi Strukturën e një Punimi Studimor dhe Prezantimi i Saj

Workshop i hapur zhvilluar me datë 18.01.2018 me studentët e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, me temë : “Informim i Studentëve Mbi Strukturën e një Punimi Studimor dhe Prezantimi i Saj”.
Lexo Më Shumë...

Rritja e cilesise dhe sigurise ne jeten e qytetarit lidhur me sherbimet ekonomike, juridike dhe psikologjike

Lexo Më Shumë...

Work & Study 2018

Kolegji Universitar "WISDOM" në ditët e panairit Work and Study 28-30 Mars 2018.
Lexo Më Shumë...

Takimi me Departamentin e Psikologjise 08.02.2018

Më datë 08.02.2018 në kuadër të diskutimeve dhe mbledhjeve periodike që organizohen rregullisht, në ambjentet e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, pranë Kolegjit Universitar ”Wisdom” u organizua një takim i stafit kademik të Departamentit të Psikologjisë me studentët si dhe në ...
Lexo Më Shumë...

Konferencë shkencore nderstudentore 01.02.2018

Konferenca Shkencore me temë: “KODI I DREJTËSISË PENALE PËR TË MITUR, PRAKTIKA SHQIPTARE PËR TË MITURIT SI AUTORË DHE VIKTIMA TË VEPRAVE PENALE” organizuar nga Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom” dhe Instituti për Kërkim dhe Zhvillim “Wisdom” më datë 01.02.2018.
Lexo Më Shumë...