Aktivitete

Seminar me temë" Përballimi i stresit në kohë pandemie"

Klinika Psikologjike "Urtësia" në bashkëpunim me "Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë" pranë Kolegjit Universitar "Wisdom" organizuan ditën e Hënë ora 17:00 në platformën "Zoom" seminarin me temë" Përballimi i stresit në kohë pandemie". E ftuar ishte psikologia dhe ...
Lexo Më Shumë...

Konferenca Shkencore Ndërstudentore

Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar "Wisdom" organizoi Konferencën Shkencore Ndërstudentore më 10.02.2021 me temë "Impakti psikosocial dhe ekonomik i COVID 19" Falenderojmë të gjithë studentët që morën pjesë.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Zyra e Këshillimit te Karrierës Bashkia Tiranë me prezencë të Drejtoreshes së Pergjithshme të Shërbimit Social të Bashkise Tirane sot në një takim informues në ambjentet e Kolegjit Universitar Wisdom me studentë të Departamentit Ekonomik,Departamentit të Drejtësisë dhe Psikologjisë. Në këte takim ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Stafi akademik i Kolegjit Universitar “Wisdom” ndoqi webinarin e organizuar nga Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH) me temë“Drejt një dialogu më të madh ndërkulturor, ndërbesimtar dhe ndërfetar në Ballkanin Perëndimor” Ky webinar u realizua në kuadër të projektit “Forcimi i bashkëpunimit të ...
Lexo Më Shumë...