Aktivitete

TRJANIM NE BOSNIA HERZEGOVINA

Në kuadër të projektit Erasmus + i financuar nga European Union është organizuar  një trajnim për studentët në Bosnia Herzegovina ku Shqipëria është përfaqësuar nga studentët e Kolegjit Universitar Wisdom, përkatesisht studentët Marlin Hoxha dhe Ardit Loka. Pas aplikimit online janë përzgjedhur për ...
Lexo Më Shumë...

DITET E INFORMIMIT

Kolegji Universitar "Wisdom" ka marrë pjesë në aktivitetin "Ditët e Informimit, Këshillimit të Karrierës" në datat 18-22 Shkurt 2020,të organizuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së bashku me Drejtorinë e Arsimit Tiranë. Stafi i Kolegjit Universitar "Wisdom", së bashku me Rektorin Prof....
Lexo Më Shumë...

KONFERENCË

Në 13 Shkurt 2020 në Kolegjin Universitar"Wisdom" u zhvillua Konferenca Kombëtare me temë: “Thyej Tabune: Qarku Vicioz i Çështjeve të Shëndetit Mendor dhe Dhuna Familiare në Shqipëri” e organizuar nga  Shoqata “Në Dobi të Gruas Shqiptare” & The Ballkanista/Alice Taylor në bashkëpunim me Kolegjin ...
Lexo Më Shumë...

JAVA E INTEGRITETIT

Java e Integritetit, e mbajtur në Tiranë në datat 3-11 shkurt ka mbyllur punimet e saj në 11 Shkurt mes debateve dhe propozime për luftën kundër korrupsionit.Në Konferencën e organizuar nga Dhoma Ndërkombëtare e Tregtisë në Shqipëri, u kërkua bashkëpunim dhe koordinim për betejën kundër ...
Lexo Më Shumë...