Aktivitete

Takim i stafit te KU Wisdom ne date 07.02.2018

Më datë 07.02.2018 në kuadër të diskutimeve dhe mbledhjeve periodike që organizohen rregullisht, në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë pranë Kolegjit Universitar ”Wisdom” u organizua një takim i stafit akademik të Fakultetit të Drejtësisë me studentët si dhe në prezencën e Njësisë e Sigurimit të ...
Lexo Më Shumë...

Konferencë shkencore nderstudentore 01.02.2018

Konferenca Shkencore me temë: “KODI I DREJTËSISË PENALE PËR TË MITUR, PRAKTIKA SHQIPTARE PËR TË MITURIT SI AUTORË DHE VIKTIMA TË VEPRAVE PENALE” organizuar nga Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom” dhe Instituti për Kërkim dhe Zhvillim “Wisdom” më datë 01.02.2018.
Lexo Më Shumë...

Konferencë shkencore nderstudentore 31.01.2018

Studentët e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, Departamenti i Ekonomisë, datë 31.01.2018, në ditën e dytë të Konferencës Shkencore Ndërstudentore: “PROBLEMET PSIKOLOGJIKE TEK TË RINJTË SI EDHE PERSPEKTIVA EKONOMIKE E TË RINJVE SHQIPTARË NË KUADËR TË SHKËMBIMEVE RAJONALE”, zhvilluar në ...
Lexo Më Shumë...