Aktivitete

TAKIM NE ZOOM

Në datën 26 Nëntor 2020, studentët e “Fakultetit të Drejtësisë" dhe "Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore" në Kolegjin Universitar "WISDOM" zhvilluan dje bashkëbisedim miqësor me themeluesin e organizatës "GUXO", Av. Marash Z. Logu, mbi "Sfidat e të rinjve dhe aktivizmi". ...
Lexo Më Shumë...

KONFERENCE NDERKOMBETARE

Në datën 25 Nëntor 2020 u zhvillua Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “A NEW PERSPECTIVE FOR UNIVERSITIES IN EUROPE. THE ALBANIAN PROCESS 2020” e organizuar nga Kolegji.Universitar ‘Wsidom’ konferencë në bashkëpunim me partnerët e universiteteve europiane, e implementuar në kuadër të projekti ...
Lexo Më Shumë...

KONFERENCE NDERKOMBETARE

Në datën 24 Nentor 2020 u zhvillua Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “A NEW PERSPECTIVE FOR UNIVERSITIES IN EUROPE. THE ALBANIAN PROCESS 2020” e organizuar nga Kolegji.Universitar ‘Wsidom’ konferencë në bashkëpunim me partnerët e universiteteve europiane, e implementuar në kuadër të projekti ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Instituti "Për Aktivizëm dhe Ndryshim Social" dhe Qendra "Klinika Ligjore Wisdom" organizuan në Kolegjin Universitar"WISDOM" trajnimi me temë "VETTINGU" me eksperte Znj. Baisa Sefa. Ky aktivitet u realizua më mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri.Në këtë trajnim ...
Lexo Më Shumë...

Promovimi i librit më të ri në treg të autores Iris Halili me titull "Lideri nuk lind... bëhet".

Ditën e djeshme Klinika psikologjike "Urtësia" dhe Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë dhe Njësinë e Kërkimit Shkencor organizuan online promovimin e librit më të ri në treg të autores Iris Halili me titull "Lideri nuk lind... bëhet". Gjatë ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar " Wisdom"

In the frame of Erasmus + project, KA 2, Cultural Studies in Business, Wisdom University College ended today the last day of the second multiplier event, National Conference with the title proposed by the project “The future of Europe and the CSB Curricula in the Bologna Process”. Many professors ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

In the frame of Erasmus + project, KA 2, Cultural Studies in Business, Wisdom University College is organizing the second multiplier event, National Conference with the title proposed by the project “The future of Europe and the CSB Curricula in the Bologna Process”. Many professors showed interest ...
Lexo Më Shumë...