Aktivitete

Leksioni i hapur me temë “Genocidi në Kosovë”

Më datë 25 Nëntor 2019 Njësia e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë në Fakultetin e Drejtësisë, së bashku me Specialisten e ZBNJ, Këshillimit të Karrierës dhe Jetës Studentore, organizuan në ambjentet e Kolegjit Universitar ‘WISDOM’ një leksion të hapur me temë: “Genocidi në Kosovë”. ...
Lexo Më Shumë...

Praktikë mësimore

Studentët e Kolegjit Universitar 'Wisdom' gjatë praktikës mësimore pranë Gjykatës së Shkallës së l Tiranë!
Lexo Më Shumë...

Leksioni i hapur me temë “Genocidi në Kosovë”

Më datë 25 Nëntor 2019 Njësia e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë në Fakultetin e Drejtësisë, së bashku me Specialisten e ZBNJ, Këshillimit të Karrierës dhe Jetës Studentore, organizuan në ambjentet e Kolegjit Universitar ‘WISDOM’ një leksion të hapur me temë: “Genocidi në Kosovë”. ...
Lexo Më Shumë...

LEKSION I HAPUR

Më datë 19 Nëntor 2019, IYF ALBANIA (International Youth Fellowship ) në ambjentet e Kolegjit Universitar WISDOM në bashkëpunim me Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë sëbashku me Specialisten e Këshillimit të Karrierës dhe Jetës Studentore në kuadër të zbatimit të marrëveshjes ...
Lexo Më Shumë...

WELCOME PARTY

Më datë 14.11.2019 ora 18.00, nё ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom” me rastin e fillimit te vitit akademik për programet bachelor,master dhe profesional.Kёshilli Studentor sё bashku me Specialisten e Këshillimit të Karrierёs dhe Jetёs Studentore organizuan njё festё. Qёllimi i kёsaj feste ...
Lexo Më Shumë...

WORKSHOP me temën “Imazhi Gjinor në Media”

Në Kolegjin Universitar Wisdom Instituti për Kërkim dhe Zhvillim ‘Wisdom” sëbashku me Njësitë Kërkimore Shkencore edhe Marrëdhëniet me Jashtë në Kolegjin Universitar “Wisdom” realizuan Workshopin me studentët në kuadër të projektit që organizata WDN (Albanian Women’s Democracy Network) po realizon ...
Lexo Më Shumë...