Aktivitete

Kolegji Universitar " Wisdom"

Më 28 Tetor 2020 Kolegji Universitar "WISDOM" u përfaqësua në "Forumin Ballkanik kundër Antisemitizmit 2020" nga pedagogët e Fakultetit të Drejtësisë; Meri Kraja, Gerta Gjeta, Irna Dobi dhe Alban Duraj.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar " Wisdom"

Më 28 Tetor 2020 në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom” u zhvillua procesi i zgjedhjeve për anetarë senati akademik.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "WISDOM"

Sot dhe çdo ditë në ambjentet e K U “Wisdom” !Sezoni i provimeve ka vijuar sipas programit, duke respektuar te gjitha rregullat e pandemisë.Mos harroni,Maskat me vete dhe distancim social!
Lexo Më Shumë...

Trajnimi, i akredituar nga Urdhri i Psikologut

Përfundoi sot trajnimi, i akredituar nga Urdhri i Psikologut , me temë "Psikoterapia Kognitive Bihejviorale përmes interneti për depresionin" me Prof.Ass.Naim Fanaj. Nxitoni të regjistroheni në trajnimin e radhës " Trauma dhe Çrregullimi i Stresit Post Truamtik : Diagnoza, rrjedha dhe trajtimi " ...
Lexo Më Shumë...

TAKIM I HAPUR

Në datën 6 Tetor 2020 në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom” u zhvillua një mbledhje me të ftuar - Onorevole Massimo Romagnoli CEO Progresso AMP Consulting,- Dott.sa Carolin AracaCEO Assistant and Junior Public Affairs Officer- Av. Saimir Kumrija Balcan Legal ManagerGjatë mbledhjes u ...
Lexo Më Shumë...